Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 9, 2014

...Kongsi Berita Gembira | Alhamdulillah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Moga mood hari ini lebih baik dari semalam. Amin~

nampak x kemalasan melanda?? nampak x??
harap2 x berpanjanganlah. heheehehe

abaikan cerita malas itu.
haini nak kongsi berita gembira.
hihihihihi.

Alhamdulillah.. rezeki hujung tahun.
Tahniah lah buat My Cinta. hahahaha
nampaknye berjaya jugak dia peknenkan bini dia tahun nih.. muahahaahahahahaha
jangan marah ye bangggg.. kata sayanggggg. 
hahahahahaha

i?? terima dengan hati yang terbuka dan terus memulakan langkah2 orang peknen dari awal. langkah ape?? heehhehe.
i neh kan ade sejarah BP problem masa peknen.
atas nasihat kawan.. i amik supplement. dan jaga pemakanan dari awal.
mudah2an peknen kali ini lebih sihat.. InsyaAllah.

seperti peknen2 sebelom ini, i memang x de alahan masa peknen.
cuma kali ini lebih sihat. kalo dulu, awal peknen memang x boleh gosok gigi.. tapi kali ini.. x de masalah! kalo dulu penyakit malas kemain besar.. kali ini kurang sket. tapi ade jugak ler.

kalo dulu selalu lemah badan n sakit kepala.
alhamdulillah.. peknen kali ini lebih sihat.
Syukurrr.. harap2 kesihatan ini berpanjangan lah. Amin.

Kawan2, Tolong doakan kesihatan i dan baby k.
terima kasih.

Sekiann.. n3 kongsi berita gembira.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

37 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah.. tahniah Nafira.. jaga kesihatan baik2 ye :)

Fizalinolie said...

Wah! Gembiranya hati... Alhamdulillah, sorang lagi kawan pregnant. Take care Zura yer :)

TeacherAzimah said...

yeayyyyyyyyyyy tahniah zura!!!
moga dpt baby girl..eh baby boy plak ek insyaallah..

Zee Suhaini said...

tahniah zura..rezeki akhir tahun ni..
hopefully dapat baby boy seperti yang diidamkan..insya'allah..
pepon moga baby ngan mak baby sihat..

shark said...

sakan arr..nak lawan aku nampak..;p
hahaha tahniah wei alhamdulillah..:)
brapa bulan dah?

SYANI said...

Tahniah.. tahniah... Termakbul juga doa Zura nak peknen lagi..hehehehe

Take care & jaga baby elok2

norhidana miswan said...

tahniah zura tahniah.... akak tumpang hepi.... masalah BP apakah tu, akak dulu BP naik sokmo asik la kuar msk spital...

jaga diri baik2 yek...

Masya said...

aminnn .. tahniah zura akhirnya berjaya jugak... dah tak takut eh nak bersalin hihihihi .... moga dipermudahkan semua ... moga baik² aje ...

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...take care...

Kakzakie said...

Alhamdulillah... syukur tak terkata. Kakak tumpang gembira sama. Kakak pregnant semua anak tak ada alahan dan sihat - moga zura boleh jadi macam kakak juga. Sihat masa pregnant dan mudah bersalin tak sampai 15 minit dah boleh duduk wad rehat...

Mama Myja said...

Wah, best nyer.. tahniah yer sis. semoga ibu dan baby sihat, insyaallah.

Sura Mohd said...

tahniah zura..rasa nak lompat2 dengar berita ni..tumpang gumbira..eh.eh..lupa lak..kirim salam ngan Cinta hati zura tu..tahniah untuknya jugak sbb dah berjaya peknenkan bininya..hihi..:)

Rinna said...

Tahniah.. Moga selamat dan sihat hingga melahirkan..

Myra Jay said...

Tahniahhhhhhhh Zura.....

Happy 4 U too :)

Doakan kita jugak ye.. :)

eT said...

tahniah dear...lama tak masuk blog ni..hihi...
bestnya nk dpt baby lagi...

eira eixora said...

tahniah. nanti sama umur lah anak kita nanti =)

Dhiaqiud said...

Alhamdulillah..tahniah k.ra, abg cik, kakak anis n delisha..semoga sihat2 sokmo.. :)

aLyNnZ said...

alhamdulillah tahniah zura..seronoknyer..

siti alfakhishah aman said...

ALHAMDULILLAH.. BEST NYA.. TAHNIAH KAK

εïзmummyHazaεïз said...

Tahniah zura...

Zura Tahir said...

tahniah...☺

Zura Tahir said...

tahniah...☺

umi alya said...

Tahniah Zura, jaga diri baik2

Aine Ainun said...

awak...awak...awakkkkkk...

Alhamdulillah...
eh kita suka sgt n tumpang hepi tau..kita takdak rezeki lagi...

Jaga kesihatan ok...=)

babYpose said...

bestnya nak dapat baby kan.... nak baby boy kan, kena la lihat wajah cinta hehe ni tips main3 je :))

eyeyou said...

wahhh..g dating tanpa anak2 aritu dah ada hasil ya...congrats zura n huby..jaga kandungan, jaga diri..

salwana nordin @ che'wa said...

TAHNIAH!!

REZEKI..INSYAAALLAH SEMUANYA BAIK2 AJE..

Mummy Chubby said...

wah! tahniah... sama la kita.hehehee....tapi xannounce kat blog lagi.

LYAfrina said...

syukur alhamdulillah..
tumpang happy utk zura
jaga kesihatan n makan ye..
moga dipermudahkan kandungan zura ni

lieyalatif said...

tahniah! tahniah! tahniah! my cuteeee fren zura....auwwww...hepi tauu lieya dengar kisah nieh...alhamdulllah...baby akhir tahun niei..... kebetulan kat opis lieya ni pun pakat2 ramai peknen...mmg musim ni ekekeekek...almaklum laa musim sejuk ...hahahahahaha

ooo zura ade masalah bp yeak...takpe, hope zura ambil langkah2 sewajarnyer key...jaga mkn, jgn stres sgt....lieya doakan semua berjalan lancar...asid folic, susu, kurma badam kismis semua tu jgn lupe amallkan okey.....

lieya doa sgt2 kali ni biar dpt boy plak...so hubby zura ade gengn laa tgk bola pas nieh heheeheh mane tau zura pun mcm lieya....no 1 ngan 2 girl...no 3 baru boy kan...in sha Allah same2 kite doa key....

last but not least....lieya gak sorang2 buat atkins laaa nieh hahaahahaha....ooohhhh sampai hati kamuu zuraaaa hahaahhahaha.....

Najib Ariyan said...

tahniah ada baby baru... oh ada juga yer org pragnen takleh gosok gigi... pelik jugak tu... kalau gosok jadi apa?

SalbiahM said...

tahniah..tahniah..!!

hainom OKje said...

Tahniah ... dah tauuuuu hihi...
Wah nampaknya banyak bagusnya peknen kali ni. Eleh perasan dlm perut lelakilah tu hihi....
Insyaallah lelakilah dalam tu hendaknya...
Moga Zura dan anak sihat ....

hainom OKje said...

Adoiiiiii terpaksalah tahan si cinta dgn bau mulut bini dia hihi....

Cik Puan Eka said...

tahniah akak. Semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah swt.

Moga akak dan baby sihat.

same dgn saya, awal2 ritu tak boleh gosok gigi, Tapi gosok jugaklah walaupun muntah lepas tu.

Lagi satu, bau shampoo pun muntah, ha shampuu rambut smbil muntah hahaha

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah zura. Bestnya nak dapat baby. Welcome to the club ibu 3 anak...hehehe...

Selamat menempuh 40 minggu nan indah & take care.

Fifi Nadhrah said...

kak.. tahniah lagi sekali.. happy untuk akak!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...