Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 17, 2014

...WW | Insentif Katanye...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Layan WW haini.

rezeki hujung tahun.
ala2 bonus lah kot kan. tapi bonus kampeni i pada Tahun Baru Cina.

semua dapat ke??
TAK.. yang selalu gadoh ngan big boss jer dapat.
muahahaha.

lepas lah kalo nak bawak anak2 pi bercuti.
Alhamdulillah.

Terima kasih boss!

Sekian.. WW yg x berapa nak WW.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

Fizalinolie said...

Wah bestnya dpt angpau dr bos. Mesti byk. Hehe...

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...rezeki...

SYANI said...

Alhamdulillah rezeki... boleh gak buat tampung2 belanja prepaation anak2 ke sekolah kan..

umi alya said...

Bestnya Zura..

Sura Mohd said...

Apa lagi Zura..duit dah ada..boleh la pi bercuti..rehatkan badan..:)

norhidana miswan said...

bestnuyer... bgs boss ko dik, atleast blh la utk duit nk msk sekolah or duit bwk jln2 kan...

Zee Suhaini said...

waaa leh gi cuti2 pasni..heheee..
sikit ke banyak ke tak kisah kan zura..janji dihargai..

Diana Din said...

bestnya dapat jugak Bonus, boss nak bagi..boleh la bawak cuti2 malaysia ^_^*

Mama Myja said...

rezeki!!! alhamdulillah syukur

Kakzakie said...

Incentive tender yg submit hari itu dpt kot Zura.

Alhamdulillah rezeki anak-anak, suami dan termasuk yg dok dlm tu jgn lupa:)

Cho Zila said...

menariktu.. tempat akakni entah biler dapatnyer.. tu syiok co keciknikan... bos lagi rapat ngan kita.. bolehler buat muka baik dapat banyak..

LYAfrina said...

Alhamdulillah..
rezeki anak2..

Ye la.. kbykan kompeni cina mmg bg bonus time CNY kan..

TeacherAzimah said...

oit lepas budget bercuti tu kira mau cecah 4angka tu. ni rezeki terpijak namanya zura hehehe..again rezeki bakal baby pun ya.

siti alfakhishah aman said...

bestnya dapat bonus.. elok la kak tim bebudak tengah cuti sek ni nak g bercuti.. :)

Ayu Ayunie said...

rezeki... bestnya... :)

εïзmummyHazaεïз said...

Bestnye.. Rezeki murah.. Ade keje kosong tak tmpt zura??? Hahaha

Liza Yati said...

Alhamdulillah. Rezeki.... buat belanja sekolah anak2. Hehe

hainom OKje said...

Bestnya Zura.....tunjuk depan Rm50 jer ek....sajalah tu nak bagi jeles org...
Kalau lepas pergi bercuti tu kira banyak jugak tu bos bagi.....Untung dpt bos baik hati!

babYpose said...

wah Alhamdulillah rezeki, nak jugak ;))

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. rezeki.. ;)

mawar_berduri said...

amboi..syioknyaa....hihi...

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki Zura dan juga rezeki baby :)

Fiza Rahman said...

Bestnya. REzeki ibu mengandung.

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. rezeki akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...