Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 23, 2014

...Rezeki Hujung Tahun Lagi...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga Hari ini lebih baik dari semalam. AMin~

Semalam bz sket. hari nih lega sket. hehehe
jadiknyee.. nak update xtvt hujung minggu haitu.
xtvt hari Sabtu. lepas balik dari keje setengah hari.

My Cinta belanja KFC.
Tumpang merasa bonus Cinta.. hahaha
haitu i dapat insentif. weken haitu Cinta plak dpt bonus.
tempat keje Cinta memang dapat bonus hujung tahun.
Anak2 request nak makan KFC. nak makan kat restoran. takmo tapau.
demand kan! kemain lagi budak2 skrg.


 

Mamanye lagi selesa makan kat rumah sebab boleh masak nasi dan makan ngan KFC.
dah anak2 reqeust nak makan kat restoran. ikutkan ajer lah.
pastu Anis tanya.. nasi x de ke mama???
urrmmm.. sabor jer lah.

Masa Cinta bawa 2 set Dinner plate nih, i terkejut.
abang salah oder ke?? bukan snack plate jer ke??
Cinta kata.. "Cukup ke 2 snack plate??"
skali betol x cukup! hahahahahaha
delisha saja 2 ketul.. hahahahahaha. sabor jer lah. Anis pon mintak lagi seketul.. 
tapi ketul ke 2 tuh masing2 makan setengah lah.
agaknye makan ayam sesaja.. x cukup kenyang seketul ayam.
selalu makan dengan nasi. seketul pon x habes kalo Anis makan.
tapi Delisha steady jer tolong habeskan ayam kakak dia.
hahahahahahaha.

Perasmi.. hahahaha
 orang lain x start lagi.. dia dh makan dulu dah.

sedap sampai x terkata.. hahahaha
memang licin peha ayam tu dia makan.
pastu dia mintak lagi seketul. kemain selera dia makan.

tukang belanja.. hehehe
 Mekasih Cinta.. lepas nih banjer makan seafood pulak aci??
terbayang2 dah Aroma Ikan Bakar nih.
ahaks. sedapnyeeee.

Sekian.. n3 makan2.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah....dapat bonus...rezeki anak anak tu....:)

Eliss Mie said...

Sama lah kita.. hujung tahun dpt bonus en suami.. hahaha.. ajak pi holiday perabis cuti..kekeke

Kakzakie said...

Kalau nak nasi di KFC pun ada Zura. Ambil set yg ada nasilah. Tapi rasanya kalau bebudak tak habislah..

ALhamdulillah.. kongsi rezeki buat keluarga.

Sura Mohd said...

amboi..cik adik kecik tu..habis jugak 2 ketul..kalau si Afif tak abis..seketul pon x abis..dia makan whipped potato dan coleslow jer..akak yg ramai ni pon amik dinner plate jer..cuma tambah cheesy wedges jer lebih..masing2 x leh nak prabih kalau makan ayam ..setakat seketul sorang jer..

SYANI said...

Terliur nengok KFC..
Bonus abam kita lambat lagi... Tahun ni lewat pulak.

Tengah peknen ni Zura, request je nak makan apa...

Mama Myja said...

alhamdulillah, rezeki.. best kan makan kat luar. mamamyja dah der baby tecik nih malas sikit nak makan kat luar coz hahaha faham2 lah yer

TeacherAzimah said...

Makan besar! Hehehe..murah rezeki sekarangya alhamdulillah

SalbiahM said...

alhamdulillah..memang rezeki anak-anak kan..

Zee Suhaini said...

mesti la kena makan kedai baru feel..hehehee..
kfc pon dah mahal skarang nih..

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...rezeki kan...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki bonus. Sedap plak tgk KFC tu ☺

NzA said...

Moga mkin brtmbah murah rezeki...insyaallah...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... kfc depa... (^____^)

eh is baru pasan ka lama sangat tak mai..

warna pink kuning tu baru buat ka lamaaa dah? hohoho

cantik.. suka (^___^)

hainom OKje said...

Zura, okje kalau makan KFC tak suka makan dengan nasi, suka makan gitu jer cicah sos....

Nasi kan ada jual Zura kat KFC...Semangkuk tu cukuplah tuk Delisya makan ....

Wah cinta dapat bonus, bini dia apa lagi mengendeng sokmolah yek hihi... Pak Jilap jugak no bonus tahun ni huhu

GREENJADE said...

Alhamdulillah rezeki anak2 solehah tu..mommy pun boleh ngendeng sama kans..kans...hik hik hik

sihat zura? lama x lepak2 sini...ceQ ni busy ntah apa2 ntah..uhuhuhu

Cho Zila said...

Alhamdulillah dapat bonus dikongsikan bersama anak2 sekeluarga.. barulah keluarga bahagia.. lama tak pekena kfcler...

Zura Tahir said...

ari tue hband kite ajak makan kfc tp kita tolak sbb kenyang lg...hihihi..tolak rezki betul...

Najib Ariyan said...

KFC mana ni? pesal ayam tu nampak beso2 ropanya... kat KK ni alahai ramping2 ayam dia... lagi kalau kat epot sana... semua hidang ayam diet

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hihi..nasib ade adik boleh tlg habiskan ayam...adik sy kt kg pn hantu ayam goreng...suk3 sgt dia

ct cheery said...

LAPAQ KFC PLAK BACA ENTRY NI HUHU

Fifi Nadhrah said...

selamat tengah kenyang.. kalau tak mesti teringin kepsi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...