Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 23, 2015

...Hadiah Dari Sahabat...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
mulakan minggu ini dengan aura yang positif.
Yarkhhhhh!!

Hari ini nak buat n3 menunjuk2. keh keh keh.
jangan marah eh. sesekali nak menunjuk-nunjuk.*keselalu?:P

Hadiah kiriman dari BFF i masa kat Uni dulu.
masih contact tapi jarang jumpa.
hari2 sembang kat alam maya jer. maklumlah.. masing2 ade komitmen masing2 kan~

Sebenarnye Hadiah nih BFF i kirim untuk Amzar.
nak datang rumah, ade saja halangan nye.
jadiknye My BFF kirim jer melalui pos.

veri de kiut kan! kan! kan!
yang hujung warna purple tuh Mama Amzar yang punyeee *angkat2kening.
Kawan i neh memang selalu ade kejutan dalam setiap kiriman dia.
ingatkan hadiah Amzar jer.. tau2 ade segulung kiriman utk mama Amzar.

Jom Zoom satu2.

Bib dengan nama Amzar.
kiut kan!

i pon x tau nama bendealah nih ape.
tapi kita letak kat tali car seat.
balut tali cari seat. kiut sangat2 kan. 




pon ade print nama "Hafiy Amzar" veri de kiut ork!

ini plak guna untuk ikat susunan pempes.
x mo bg pempes berterabur dlm beg. yang nih i paling suka. sbb beg i nampak lagi kemas bila kita ikat pempes2 tuh. Ade nama Amzar jugak.
COMELLLL~


Auwwwww.. nih hadiah untuk mama Amzar.
Tudung ala2 bawal. tapi kain dia selesa pakai. nanti kalo pakai lagi sekali i snap gambar.
haitu pakai lupa plak nak snap gambar.

okeh.. ni nak pomot sket.
siapa2 yang mencarik tudung2 gojes, selesa untuk dipakai dan yang paling penting. kain dia x jarang. tebal. 
kawan i memang jual macam2 jenis tudung dan shawl. semua pon cantek2. 
tinggal ade stok ngan tak de jer.

kalo berminat boleh contact kawan i.

FB: Siti Norashura
Wasap: 019-3129 776

okeh.. itu jer nak tunjuk2 haini. jap lagi i singgah k~

sekian.. n3 menunjuk-nunjuk.





Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Sura Mohd said...

bestnya dapat hadiah...wahh..siap nama lg..untung la..:)

Zee Suhaini said...

untung la mama pon dapat sekali..

Kesuma Angsana said...

Salam n happy Monday. wah bestnyer... murah rezeki yg menerima dan memberi

Sanisah eeiyss said...

besnya... is suka sangat owlll tuuuu (^____^)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki mommy & baby ☺

tiga lalat said...

wahh dpt hadiah siap ade sulaman nama amzar tuuu., ;p

kakyon said...

untungnya amzar..banyak dpt hadiah..

SYANI said...

Rezeki Amzar & mama amzar..

hainom OKje said...

Amboiii.....jeles hokey!! Rasa nak beranak sekarang jugak ! Hihi....
Wah!!!!.....mak dapat dah bayangkan kegembiraan awak tu Zura. Sure lompat bintang 10× kan hihi....

Ni mmg special dibuat khas utk si Amzar ni, ada nama tuuu...

norhidana miswan said...

rezeki amzar kan... cik adik bila nk bg alamat mu nih....
dr minggu lps ku tunggu... email kt sini tau

norhidana@gmail.com

Kakzakie said...

Alhamdulillah... indahnya sebuah ikatan persahabatan kan Zura
Semuanya menarik dipandang mata dan indah belaka.

Mummy Chubby said...

Alahai comeynya siap de nama gitu...ssh la org nak cilok.hehee

Wa said...

Wahh....seronoknya Amzar dapat hadiah yang ada nama....mesti comel bila dia pakai nanti....tahniah Zura sebab dapat hadiah jugak hihihi.

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki ni zura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...