Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 17, 2015

...Kiut-Kiut Sampai Tak Tahan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Selasa.
Moga hari ini lebih baik dari semalam.. amin~

Bahaya betol keje depan komputer nih kan!
sambil keje sambil cuci mata. silap haribulan, cuci on9 banking skali.
muahahaha.

kiutkannnnn~ aduhaiiii.
x tahan nengok ajer. comel sangatttt
stokin nih i menang bid harga kat FB group.
RM6 untuk 2 pasang. yang pink tuh pon untuk Amzar jugak. 
bila pakai kan kat kaki Amzar.. comel jugak boboy pakai pink.
hahahahahaha.. belasah jer lah nak~

ini plak mama nye berkenan ngan set sweater.
ade sweater tanpa lengan, baju lengan panjang dan seluang panjang.
semua guna kain jenis sweater.
sesuai sangat pakai kalo gi Cameron Highland. tudiaaaaaa!
mamanye bagi hint kat papa ke nih?? hahahahahaha.

baju nih belom pakai kat Amzar lagi. tapi sweater dah try melaram dah.
comel sangattttt. geram kat budak bambam marah bila mamanye pakaikan topi kat kepala dia. hahahaha.. rimas gamaknye. maknye nak melaramkan anak.
ape boleh buat. haihs~

Sekarang nih kalo buka FB mmg kena tutup mata kalo jumpa FB yang jual barang2 baby. 
ade jer yang buat hati nih berkenan.
kiut2 sangat sampai x tahan tengok ajer. huhuhu

Sekian.. 




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Zee Suhaini said...

wahhh mama nak gi bercuti..

Eliss Mie said...

helloo..dah anak boy pun nak bagi girly2 lagi pulak kat boboy...hahahaha..sabar jer omaknya..kalau la amzar dah tau mesti dia mengamuk2..hahaha

Nieyl said...

cute nyer.....

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Memang cute tu Nafira..
Tambahan ada anak kecil..
Akak dulu masa anak2 masa kecil..
Memang cepat tergodalah kalau jumpa yg cute macam ni :)

Rizziela said...

Alahai..comelnya.. ni yg teringin nak ada bb lg ni

SYANI said...

I was there Zura,
Memang kalau bukak fb asyik nak tengok page yg jual brg baby je.. pastu mula la nak beli... Tapi memikirkan byk lagi baju kakak Aleeya & Amira, so kontrol la sikit napsu tu

wahida said...

ya ampun nok....lama giler aku tak bw kan...sori tau...aku pun lately ni jiwa kacau..huhu...

tahu2 ko dah beranak ye nok...alhamdulillah...hepi sgt dgr ko dpt bb boy...
ko take care tau! jangan makan banyak sangat eskem bubur kacang ijo tu...hehe...

Bunda_nora said...

wah!...memang cute...

fiza linolie said...

harap si ayah fahamlah hint yg ibu bagi. Haha... Lama x singgah sini zura. tgk2 amzar dah besar. line tenet selalu buat onar... Huhu...

Diana Rashid said...

hahah..kesian...

masa ni la kita nak bagi ja anak pakai apa ikut
citarasa kita..kan/
depa dah besar nanti tak mau dah depa
ikut citarasa kita..heheh

Sanisah eeiyss said...

duk depan komputer memang b a h a y a a a a a a a~ kekeke

tapi seronok n puas dapat benda cumil2 kan, xyah keluaq peluh, cuma keluaq det postage ja (^___^)

Wa said...

Memang betul..kalau ada anak kecik..semua menda rasa macam nak beli je....memang lawa sweater n stokin tu.Tak sabar nak tengok gambar Amzar pakai pink..hihihi

ct cheery said...

Stoken tu comel.ingat lagi belikan utk Ank buah,pastu baby asyik angkat kaki main benda alah yg timbul tu huhu

umi alya said...

Zura, cantiknya, sib baik akak xder anak kecil..

norhidana miswan said...

gitulah kejenya kalu jd mak nih... hehehhe

supink utk anak2...
nnti bg alamat ko kt aku ek... ngn no hp sekali kt email nih

norhidana@gmail.com

hainom OKje said...

Nama pun mak, Zura..... mmg geram tengok baju baby tambah lagi tak mahal sangat kan, kiranya mampu milik gitu...mmg gatal jerlah tngan nak membeli

hainom OKje said...

Minggu ni sure sampai CH tu hihi

hainom OKje said...

Nama pun mak, Zura..... mmg geram tengok baju baby tambah lagi tak mahal sangat kan, kiranya mampu milik gitu...mmg gatal jerlah tngan nak membeli

Cikna said...

Huihhh, mmg murah kot RM6utk 2psng biasa RM5 utk sepasang.... Comel

LYAfrina said...

lya pon ada plan nk ke CH.. hrp tcapai lah..hehe


mmg giler tgk brg2 baby ni..smua cute2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...