Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 4, 2015

...Mohammad Hafiy Amzar Sudah 3 Bulan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Semangat! semangat! yarghh yargghhhhhhh!*lemau

2 Hari x menulis blog, haini malas nye nak mulakan.
semalam i cuti, malas nye nak start keje. hahahaha
Semangattttttt!

Semalam cuti bawa anakda Amzar pergi klinik untuk amik vaksin bulan ke 3.
Appointment Cinta amik petang, pukul 2 petang.
i memang amik cuti sebab malas nak masuk keje dulu pagi. opis ngan rumah jauh. amik cuti trus lah. bleh gomoi2 ngan Amzar kat rumah. muehehehe


Amzar memang dengan papa dia.
CInta memang akan dukung anak dia sepanjang di klinik.
i cuma dukung Amzar time masuk bilik nurse jer.
Masuk bilik suntikan pon ngan papa dia. Mamanye kan penakut.
hati tisu. kah kah kah kah.

kena cucuk semalam Amzar menangis kuat jugak.
Mama dia kat luar bilik pon bergenang air mata. hahahaha.
Cinta kata Amzar marah bila dia kena baring sambil pegang kaki. masa tu Amzar dah menjaerit. bila kena cucuk, lagi lah kuat dia menjerit. hahahahahaha.

semalam punye check up:-

Berat: 5kg naik 700gm

Panjang: 57cm

next appointment: 29/12/2015 (cucuk bulan ke 5)

Amzar dah mula meniarap.
masa 2 bulan lebih dia dah start mengiring.
serius Amzar punye progress memang cepat kalo nak banding dengan kakak2 dia.
sekarang kalo letak atas tilam dia mesti nak meniarap.
bising mulut dia bila cubaan dia x berjaya.

muka puas bila dpt meniarap.
dah boleh angkat kepala masa meniarap tapi x lama.
x pandai lagi nak patah balik. tau meniarap jer. ahaks~

dah pandai sembang.. pandai senyum.. pandai menjerit bila kena gomoi dengan papa.. menjerit bila lambat dpt susu.. leher pon dh kuat dah bila kita duduk kan dia.

haih~ cepatnye anak2 membesar. x puas lagi nak gomoi2 baby.
nak cium bau mulut baby yang wangi.
janganlah besar cepat sangat anak.. huhuhu

Sekian.. perkembangan Amzar





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Fiza Rahman said...

Kejap jer dah 3 bulan yerp.

Kakzakie said...

Tak apa masa ini masih ok lagi Zura
Sampai setahun dua masih boleh digomol puas-puas
Lepas tu proses lagi satu.. muda lagi selagi mampu kalau kakak suka aje:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah 3 bulan si comel tu ye Safira..
Makin berisi tu..
Nampak org nya macam tinggi lampai besar nanti :)

norhidana miswan said...

mama bkn hati tisu tp hati bawang hehehe..... skit2 kuar airmata

bdk laki kot itu yg cpt perkembangan...

SYANI said...

Baby ni memang terasa cepat sangat besar. Dah pandai meniarap ye... Tak lama lagi pandai la golek2...

εïзmummyHazaεïз said...

Comel amzar, kejap mase berlalu.. Xberkesempatan lagi bertemu dengan zura sekeluarga

Zura Tahir said...

Cepatnye meniarap...

Zura Tahir said...

Cepatnye meniarap...

shark said...

budak2 sekarang mmg power perkembangan die..
hebat arr amzar..
meh calit skit ;p :)

Mama Myja said...

happy 3month dear..
minum susu banyak2 eh, bagi lagi debab.. huhu

ct cheery said...

Go amzar go!!hihi

LYAfrina said...

oloo..comeynya amzar
sekejap je..dh 3 bln

uncle gedek said...

uncle ni dah lama tak dokong baby... seriau rasanya!

comel!

umi alya said...

Amzar... UA tak sempat nak berkenalan dgn awak lg, len kali ya nak belek2 laman mama, pasti byk kisah Amzar kat sini

Bunda_nora said...

Dah besar dah... kejap jer...

hainom OKje said...

Ohhhh dah pandai meniarap yer Zura.....sat lagi merangkak , pas tu duduk, sedar tak sedar dah berlari hihi.....Sedar tak sedar lagi Amzar dah nak ada adik lagi haha....

Okje pun jenis tak sampai hati Zura....bab bab hospital klinik ni kita serahkan ajelah pada bapaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...