Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 24, 2015

...Ke Tesco Kitaaaa...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Selasa.
Semoga Hari ini lebih baik dari semalam.. amin~

Hari nih nak kongsi gambar2 hujung minggu hari tuh.
oleh kerana Cinta selalu kena OT hari sabtu dan i sendiri keje sekerat hari hari sabtu,
jadiknye semua xtvt bersama keluarga hanya pada hari Ahad.
kadang2 kesian jugak kat anak2. asik memerap jer kat rumah.
Hari Ahad haitu pergilah kami ke Tesco Shah alam.
niatnye nak carik berus botol susu Amzar. tapi macam biasa lah. macam2 yang hendak di sambarnye. hahahaha

Hensem x saya????
hahahahahaha.. kena paksa pakai topi. nasib dia x amuk suh bukak topi.



Sembang sampai meleleh ailio. hahahahahaha
Amzar pon tau bosan duk rumah. bila petang jer dia mula x senang duduk. asik nak berdukung jer. bila bawa keluar dr rumah. trus senyap. pandai dah bosan.

Amzar memang geng ngan Kak Long dia.
kadang2 mengekek2 dia gelak bila dengan Kak Long dia.
Kak Long memang selalu buat 'show' dengan adik dia. macam2 tarian ade. hahahahahahaha

Sayangggg dia~
suka cium bau mulut baby.. wangiiii sgt~

tanpa Delisha.. x boleh nak menyelit dah. kesian dia.
nanti kita amik gambar lain yer Delisha.

Jalan2 pusing2 tesco sampai tertido.
hahahahahaha

Lena nyeeeee dia.

Beli ape kat Tesco???
selain beli berus botol Amzar dan makan2an.
ini sambaran yang tidak di duga.
hahahahaha

Play mat untuk Amzar.
jangan tanya kenapa warna pink?
mama papa dia suka warna ini. beli lah warna ini. hahahahaha
Amzar bukan tau pon warna ape kan~

setakat semalam Amzar suka main dengan mainan yang gantung2 tuh.
tapi ade orang lain yang lagi eksited main.

Kak Long ngan Kak Ngah Amzar. hahahahaha
maklumlah.. kecik2 dulu x dpt main.
skrg tumpang main yang adik punye lah.
Takpelah.. bagi can lah kat kakak2 main.

Sekian.. kesah hujung minggu.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Rizziela said...

suka ek dapat jalan.. tp dia plak tido kan

Kakzakie said...

Kakak-kakak yg lebih kan ZUra:)
Itulah untungnya Amzar ada dua kakak dok apit kanan-kiri.

SYANI said...

Comelnya playmat tu...
Biasa la benda yang adik punya, kakak2 pun nam numpang sekali.
Asalkan tak gaduh sudah...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok kakak2 nya main dengan Amzar..
Gembira sungguh bila dibawa bergurau..
Elok pulak tidonya tu Zura :)

ct cheery said...

Comel dia pakai topi hehe

Sura Mohd said...

beruntung Amzar..ada kakak2 rajin melayan/main dengan adik..
bukan kata orang tua..baby pon tau boring kalau asyik terperap jer..gitula Zura..hari minggu jelah yg dapat kita bwk anak2 berjalan.kalau tak shoping..makan2 pon jadikla..:)
comey sungguh Amzar pakai topi..:)

Daddy Ziyyad said...

Hahahaha..ok apa warna pink utk Amzar..

Anak2 saya dulu masa kecik baya Amzar, mmg akan tido nyenyak juga bila di sorong ke Tesco :P

Zee Suhaini said...

sian amzar dapat kaler pink..
takpe la nakkk..redhooooo..hahahaaa

umi alya said...

untungnya kakak, dapat juga berkongsi dengan adik

Kesuma Angsana said...

he2 suka dier... satu family sporting berselfie tu

Cikna said...

Seb bek mak ayah pun xmsk kt playmate tu skli....;-)

LYAfrina said...

masa asya dlu pom xde play mat..msa tu rsanya mde2 camni mhl sgt..skarang byk pilihan dgn hrga mampumilik

hainom OKje said...

Wahhhh budak encem pun dah pandai nak berjalan ek hihi...untunglah jadi anak paling bongsu.....
Mama ngan papa pun dulu tak dapat gak masa kecik, tak mo join sekali ke? Haha....

tiga lalat said...

untunglar akak ade adek baruu tuu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...