Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 28, 2011

...Botol Susu BPA Free | Mana Nak Beli??....



baru-baru nih kan kecoh pasal botol susu yang tak selamat di gunakan.. dah lah ai dh borong banyak botol susu kat anakku warehouse sale.. camner??? x kan nak buang kan???

makanye ai guna jugak.. tapi asal nampak calar jek terus buang botol tuh.. nak buang yg belom guna sayang plak rasanye.. terpaksa lah buat cam tuh utk elak perasaan sayang nak buang tuh..

so.. untuk botol susu adik anis nih.. siap2 beli yang BPA free laa.. tapi agak susah jugak nak carik..ke ai jek yang tak tahu mana nak carik?? ade jugak ai beli botol susu Avent tapi agak mahal harganye.. RM130 untuk 4 botol 9oz.. beli secara on9..

pastu ai try lah carik2 kat shopping mall.. utk jimatkan perbelanjaan.. maklumlah nak kena beli banyak biji jugak..

cute kan~

akhirnye jumpe jugak kat maidin.. RM 6.90 sebijik untuk botol susu 4oz.. beli 2 bijik jek sebab ade 2 kaler jek.. boleh laaa... dari x de langsung kan..

nih ngah carik2 lagi nih.. nak beli buat stok..heheehhe..

sekian.. citer pasal botol susu..

p/s: sapa tahu mana nak carik botol susu BPA free kat area shah alam??? tolong bagi tau ai ek.. nak carik barang sebotol 2 lagi..hekhekhek...

10 comments:

mamalieyna said...

Pureen mmg harganya berpatutan, eina beli pureen gak, tp mulut botol jenis kecik..tak best..nak cari besar2 punya..time mencari susah jgk nak jumpa..huu~

taktau nk kasi lokasi pun..shah alam lg tau tau..hee~susah jgk nk jumpa kan ..hu~

cik nani said...

bagus2..berhati2 dalam membeli barang..hehe~

|| NaFiRaa || said...

mamalieyna...
haah kan~ mmg susah nak jumpa botol susu nih.. mungkin belom banyak lagi kot pengeluar botol susu BPA free nih.. harap2 lepas nih ade banyak lah botol nih kat pasaran.. x de lah mahal sgt harganye...

|| NaFiRaa || said...

Nani..
mmg kena hati2.. skrg nih macam2 penyakit baru wujud.. so, kena hati2..

aNiS tHe BumbleBee said...

kt sini der jual botol susu kaca...muehehehe!!

eT said...

diorang kata kt giant ada jual bpa free harga rm5 jek...jenama apa xingat plak...huhu

- GC - said...

mak aiii.. nak beli sampai 4 botoi ka?

Nens Collection said...

botol susu BPA kt kuantan mahal..3 botol susu abes RM50..dunia2...

Ibu Amani said...

cari kat kedai anakku lah kak raa...

eB ezrin said...

gi kedai baby sbelah hari2 klat sek 18 tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...