Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 22, 2011

...Kreatifnya Adik Ai! Berminat Nak Oder Sila Kontek Adik Ai | Promote...

okeh~ hari nak pomot hasil kerja tangan adik ai a.k.a ibu Ammar Haziq.. ai pon x pasti cam ner adik ai nih boleh kreatip cam tu.. hahahaha.. tapi memang respek lah pada dia.. dengan sibuk melayan kerenah Ammar haziq tuh dia boleh plak wat bisness kraff nih.. tabik spring ar!!

jom kita cuci mata.. ape yang adik ai hasilkan untuk bisness dia.. kreatif sangat... x caya, meh tengok sendirik.. ai pon kagum.. hahahahaha

frame nih katanye boleh buat gift untuk perkahwinan... kreatif kan!!! design dia boleh di request ikut kehendak masing2.. kot2 ade nak tambah kasi lagi cun kan~

key chain!!! macam2 jenis ade!!! ini adalah tempahan dari pelanggan dia... design boleh request jugak!! dan boleh jugak rujuk pada design keychain yg dh sedia ade~

key chain jugak.. tapi design lain laaaa....


bekas pensil~

boleh jugak letak barang make up utk di bawa ke opis atau ke kuliah...

antara tempahan yang telah di request oleh pelanggan dia.. beg pon boleh design jugak...

tempahan yang sudah siap sedia di poskan kepada pelanggan yang menempah kraff nye...

wahhhhh!!! kreatifkan! kreatifkan!! cayalah!! yang herannye~ nape laaa ai x bape nk kretip cam adik ai.. kalo x mesti ai dh joint dia buat kraff nih..muahahaha...

okeh2~ kepada yang berminat nak menampah hasil kerja adik ai nih.. boleh lah ke Facebook dia.. dan kontek dia kat sana.. boleh cuci2 mata tengok hasil kerja dia.. banyak lagi gambar2 cantek kat FB dia..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002124471140

dan.. boleh jugak terjah ke blog dia.. baru jek dia bukak blog nih.. masih lagi dalam pembinaan.. sudi2 lah lawat n folo blog adik ai tuh yer.. hehehehe

http://nenscollection.blogspot.com/


sekian.. n3 pomot blog adik..lalallala

p/s: mesti sonok kan kalo dapat tengok hasil kerja tangan sendirik..

10 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

waa...kreatip2...teringin nak berkecimpung buat2 bende camtu.tp ai bab2 kraftangan ni mmg hanco.kerastangan ada laaa..mencik tauu!!

zaidah said...

memang cantiklah zura....kreatif betul...memang bleh buat duit...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah kreatif sungguh la memang tangan seni...shantek2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kak eliss pun tengah belajar sendiri nak buat mender ni :p

- GC - said...

buat sndiri tu eh? tak padan anak kecik, sy yg takde anak kecik pn tak sempat nk melembutkan tgn wat mende2 kraf ni.. haha

Zura said...

waahh..baguslah...kemahiran boleh d gunakan untuk berniaga...

maszmadi said...

hik hik cumel la...

Myra Jay said...

Rajin + Minat memang jadi lah.. Kreatif tul..:)

Eyriqazz said...

cantik..boleh emailkan quotation harga tak?berminat.. email me iman1237@hotmail.com

eiela said...

memang kreatif. cantik frame tuh.

Latest Entri :
Kembali Berblog, Poco-Poco dan Obesiti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...