Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 16, 2011

...Pelajar Tak Datang????...

Urmmm.. len macam jek kan bunyi tajuk n3 kali nih.. slalu dengan cikgu x datang kuliah.. hari ni pelajar x datang?? urrmmmmm...kekeke..

sebenarnye ai lah cikgu tuh.. hahahaha..sejak bila entah tukar kerjaya neh~ sebenarnye.. sekarang nih ai dalam proses hand over keje2 ai pada staff kontrak.. maklum ler.. nak bercuti panjang nih.. kena lah bersiap sedia supaya tak susahkan ai sendirik di masa hadapan.. muehehhe..

nasib lah sempat jugak dapatkan staff kontrak untuk gantikan ai masa ai cuti panjang nanti.. kalo x.. huru hara jugak tu~ bos kecik ai dh menggelabah dah takut x sempat dapat pengganti..

sebelom ai bercuti panjang nih..staff kontrak tuh akan datang setiap sabtu nampak sgt x nak ai mengelat cuti hari sabtu kan..muahahaha.. untuk belajar & tahu mana ai simpan semua kerja2 ai.. yang hardcopy tuh x susah nak carik..semua kat 1 rak jek.. yg softcopy susah sikit nak carik.. walaupon semua keje ai dh letak dalam 1 folder..tapi bagi yang x biasa mesti kena godek2 jugak untuk carik kan~

tapi.. hari ini pelajar ai x datang u~ isk isk isk~ ini sudah terbalik~ mungkin sebab hujan lebat kot pagi nih kat PJ nih.. ai sendirik pon liat jek nak bangun pagi tadi.. memang syok kalo boleh sambung tido.. sejukkkk jek~

bila hujan2 nih.. tetiba teringin nk makan lempeng u~ sedapnye!!!

sekian.. n3 dalam kehujanan..

p/s: selamat berhujung minggu semua~

p/s: gi mana korang weekend nih????


4 comments:

M a W a D D a H said...

adah duk umah je weekend ni..hukhukhuk

eB ezrin said...

eB lambat gi keje ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pelajar tak datang memang nak kena lempang..hehehe

sapa tu?

Nens Collection said...

hehe..tulis sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...