Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 20, 2011

...Rezeki | Menang Teka Harga Makanan...

wahhh.. lamakan menyepi~ keadaan kesihatan sekarang x bape nk mendatangkan mood untuk berblogging.. tapi ai masih lagi jalan2 kat blog korang dan kadang2 tinggalkan jugak jejak... ai masih lagi pegang title mak buyung.. muehehehe.. doakan yang terbaik untuk ai dan baby yer semua~

hari ni nak wat n3 tunjuk2 sket.. dah lama x dapat hadiah nih!! heheehhe.. dapat plak FM..wahhhh sonok sungguh rasa.. walaupon agak lambat wat n3 pasal FM nih.. tapi ai tetap nak buat jugak.. muehehehe..

pos laju dari pemberi hadiah..

dan hadianye!! yeahhhh.. bertambah lagi 1 koleksi FM.. FM nih ai dapat sebab joint contest simple kat blog MJ.. MJ bukak contest teka harga makanan.. drop jek tekaan kita kat komen..

SK 3R - Siakap 3 Rasa
SA - Sup Ayam
N - Nasi
JFO - Jus Fresh Orange
CTSS - Carrot Susu

ini menu yang MJ dan suami makan... skali mengena plak tekaan ai.. RM29.00.. ini lah yang di katakan rezeki kan~

kad ucapan tahniah dari MJ..

mekasih MJ.. suka sangat ngan FM tuh!!!

okeh~ sebagai penutup n3 tunjuk2 nih..skali lagi ai nak menunjuk kat u all.. koleksi FM kat peti ais kami.. makin berkurang.. asalnye FM bentuk sayur2 tuh banyak.. tapi telah di kerjakan cukup2 oleh anak dara ai tuh... ini jek laaaa yang tinggal...sadiskan~

sekian...n3 menunjuk2..lalalala

p/s: ade sape2 nak hadiahkan ai FM x??? muehehehe




9 comments:

- GC - said...

laaa.. igtkan dah selamat bersalin.. hehe...

Myra Jay said...

Heheee... Tahniah ye & TQ sebab suka... I laaaggiii suka :)

Selamat bersalin ye... Moga selamat semuanya.. :)

Zura said...

erm...masuk jugak teka harga makanan tue tp tersasar jauh...

Kancilbiru said...

tahniah...bestnya dapat FM..FM ni sekarang femes kan..

zaidah said...

tahniah zura....

p/s terima kasih atas kelender tu...zai baru aje terima....cuma blum sempat nak buat n3...

eT said...

hehe..tahniah2 menang..
lama xmain teka teki..ngeh3

cik nani said...

banyaknye koleksi magnet fridge tu..suke kumpul ek sis..ngee~

eB ezrin said...

wah tahniah yer :)

wahida said...

congrate!! comel FM tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...