Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 5, 2011

...Sonok Jugak Keje Cam nih kan~...

adik lelaki ai yang keje maritim kat penang.. rindu plak kt adik ai nih.. lama x jumpe dia.. masa birthday Ma ai dia ade balik kampung.. tapi ai plak x dapat balik... harap2 adik ai nih serasi lah dengan keje dia..

tapi kalo tengok pada gambar tuh.. ade ke gaya org tak serasi ngan keje dia??? x de kan! kan! kalo dah menyengeh sampai telinga tu~ mesti lah suka ngan keje dia..

alhamdulillah laaa.. sebagai seorang kakak.. ai senang sebab satu2 nye adik lelaki ai dh ade keje tetap.. lepas SPM jek dia terus dapat tawaran utk masuk kursus maritim nih.. abes jek rekrut kat pengkalan TLDM tanjung pengelih.. dia hantar ke pengkalan maritim kat penang..

tapi~ kakak dia nih terasa jeles plak.. cam ner bulih ade gambar ngan mazidul nih!! kata adik ai dorang wat pengambaran citer 360 kalo x silap.. alaaa.. yang kita slalu tgk kt tv tu~ penguatkuasa wat keje dorang rakam.. gittu lah lebih kurang.. untung2 masuk TV adik ai kali nih!!! jeles sungguh.. nasib laaaa yg sebelah dia tuh mazidul.. cuba kalo Dato' Siti!!! Tak ke lagi menderita kakak dia tengok..muahahahahaha

ape2 pon.. kakak dia mendoakan adiknye sentiasa dalam lindungan Allah S.W.T.. selamat menjalankan tugas dan sentiasa jaga diri k~ ade cuti kita kumpul ramai2 k~ x pon.. kakak dia bersalin nanti balik laaa jenguk anak buah baru ek!

jaga diri elok2!!

sekian..

p/s: jeleskan tengok!!!

10 comments:

Dhiaqiud said...

wow..mst dpt masuk tv matyie ni..glamer u...

Kancilbiru said...

bagus la dia dah ada masa depann...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..glemer laa pasni..dah ada calon ka blom ni..hehehehe

Lady SharpShouter said...

kem salam adik.huahuahua

chugie said...

semoga dia suksess dalam kerjaya dia.. glamer tu dapat bergambar ngan mazidul.

wahida said...

siti nurhaliza baru abes buat show sempena secretary week kat opis saya...hehehe..

jgn jeles!!

cik nani said...

sis,kim salam kat adik ek..haha~ =P

mamalieyna said...

hehe..nmpk serasi je dgn kerja tu..hehe..adik eina dulu2 minat tentera, tp bila dh sambung dan sambung blajar, tak minat lak ke situ..huu~

- GC - said...

ohhh.. navy jugak yer, macam my husband.. tp husband bukan under maritim

Myra Jay said...

Setiap keje mesti ada best dan tak bestnya.. bila dah sesuai dan serasi tu baru rasa best.. :)
Semoga your brother suka dan serasi ngan job dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...