Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 26, 2011

...Siapa Lagi Hantu Durian Nihh???....

wahhhh.. Durian??? sejak 2 menjak nih ramai yang telah membuat n3 yang menusuk ke kalbu ku.. semua view durian yang bisa membuat hati ini luluh..muahahahaha

oleh kerana kesihatan yang x bape nak cemerlang nih telah membataskan pemakanan ai.. ai tak leh makan durian sesuka suki ai jek.. takut BP naik dan masih lagi dalam mood makan ubat.. oleh kerana ai asik cakap teringin nak makan durian.. maka hubby pon beli lahh durian.. takut bb meleleh air liur plak.. padahal mama dia yang nak.. muahahahaha...

x beli banyak pon... beli yang isi dia dah siap kopek pastu masuk lam pinggan polistrin..

haaaaa... ini lah rupe durian tuh~ bukan durian D24.. apatah lagi Durian Musang King yang sangat di banggakan itu.. tapi.. itu pon sudah cukup untuk ai melepaskan giant nak makan durian kan~

My hubby beli 4 peket durian.. 1 peket My hubby bukak n makan ngan my anis.. ai x join sebab dh cukup masa nak makan ubat.. esoknye ai makan plak ngan My anis.. abes 2 peket..muahaaha.. My Hubby x join.. ai ngan My anis jek belasah 2 peket..muahahaha.. nama pon mengidam kan~ hahahahaha

esoknye.. My anis nampak ade 1 peket lagi durian lam peti ais.. dia mintak nak makan durian.. ai suh dia makan dengan papa dia.. skali dia cakap..

"papa tak nak.. anis makan semua yer"


isk isk isk... sape lagi hantu durian nih!! kalah mamanye.. kata my hubby.. ngikut perangai mama dia...hantu durian..muahahahaha... nak buat cam ner kan.. bukan slalu boleh makan durian nih.. my hubby lain.. dia dari kecik dah biasa makan durian.. mak ayah ade dusun durian.. ai x de.. kalo nak kena tunggu musim durian baru leh beli..huhuhuhu..sadiskan~

inilah dia hantu durian..

nampaknye tahun nih x dapat lah ai makan durian puas2.. jap lagi nak masuk zon pantang plak.. elok abes pantang.. nak sambut bulan puasa lah... huhuhuhu.. tak pe.. tahun depan ai qada balik makan durian..muehehehehe

sekian.. citer pasal hantu durian..

p/s: tak sanggup rasanye nak menatap gambar durian yang isinye warna kuning.. uwaaaaa..

p/s: korang dh puas makan durian??


13 comments:

Fieza79 said...

boleh kata fieza selang seminggu mkn duyan..mmg hantu la..skrg ni asik pening...yg pelik nya bila pekena duyan terus hilang kejap mabuk tu...hehe

Nens Collection said...

aku tgh diet..x beli..tapi sape2 beli aku rembat tumpang 2 kaki..kikiki

Huda said...

huda pun suka durian, puas makan durian time pregnant ni :)

chugie said...

sy pun hantu durian.. t tu lah, sure akan kepanasan bila dh makan durian.. skang ni kena pantang dulu, sebab menyusukan baby, nak makan pun kena catu :D

- GC - said...

eee..tak suka durian..mcam org kampung yg berlagak sbb tak tahan bau durian..haha

zaidah said...

suka durian..makan bebanyak nanti klu dah berpantang tak bleh makan...

eB ezrin said...

eB x braper minat... kal,o x la... ngeh3... ;p

wahida said...

jadik la walau bukan D24 pun...

aku masih tak puas mkn musang king...mmg nak pekena lagi tu...

Kancilbiru said...

budak kecik ni..tak panas ke badan...huhuu

Asma Haha said...

kak raa..dulu kan masa kita pregnant..mak kita bagi jamah seulas durian aje...dia x bg mkn byk2...huhu...

Myra Jay said...

Myra suka gak ngan durian, sekali ngadap sedar2 dah 3-4biji..hehee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x puas lagiiiii..nak makan ngan pulut cik abang tak suka pulakkkk :( :( :(

Elly & Emmy said...

alamak nafira.. citer pasal durian ni.. teringin plak nak perkena durian ngan pulut.. huu.. taruk pulak pati santan.. pehhh.. menjilat jari.. sooogood..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...