Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

... BZ Tahap Gaban | Belom Beranak Lagi....

kikikikiki.. tergelak bila baca SMS dari iela a.k.a mama Qistina.. dia tanya nape ai senyap jek.. maybe sebab x update blog lagi hari nih kot.. tu yang iela ingat ai dah bersalin.. muehehehe..

belom lagiiiii... masih lagi bergelar mak buyung.. kalo ikut scan..due date 24.05.2011.. tu pon kalo dokter nak hold lelama lah.. kalo ikut pesen anis dulu.. 36 minggu dah kena induce dah.. yang nih x tahu lah pesen cam ner plak.. sebab ai dh makan ubat darah tinggi... sekarang nih kandungan dah 34 minggu... ohhhh.. cepatnye masa berjalan.. lagi 2 minggu jek nak cecah 36 minggu

kalo dah masuk zon selamat bersalin (36 minggu).. ai kena kena bersiap sedia fizikal dan mental lah.. harap2 semua berjalan lancar lah.. aminnnn.. doakan daku yer kawan2..

berbalik kepada tajuk.. hari nih BZ sungguh.. x cukup kaki tangan jek rasa.. nih lah dia kalo byk sgt bozzz.. bozz sini oder compaby profile..bozzz sana pon main oder jekk!! rasa nak jek pelangkung sorang2 ngan company profile tuhh.. yang lagi HOT tuh.. oder pagi nih..pastu cakap urgent.. banyakkkkk cantek ko nye urgent.. ai punye perut u tak pikir!!!! berbulu jek kan~

okeh~ membebel sudah~ sebelom lagi panjang bebelan ai.. baik stop jek dulu.. nak sambung wat company profile.. dorang nih oder tak nak kalah.. nak yang kaler2 bagai!! sabor jek laaaahhhh..

sekian..n3 membebel~

p/s: Thanks pada yang amik berat pasal mak buyung nih..kalo dah beranak insyaAllah ai akan inform k~ kalo x dapat update blog.. ai SMS pada yang ai ade no HP mereka..




10 comments:

Huda said...

suspen je ek :) relakz dulu kan sis :)

aNiS tHe BumbleBee said...

wuuu...berdebar2 menanti...

Zura said...

cepatnye anis nk dpt adik..:D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kenapa tak buat stok company profile..ish ish ish..

oh rindunya aku dengar company profile..hahahahaha

Lady SharpShouter said...

kl beranak suruh le abang updet kan... anis ke.. hehe

- GC - said...

dah tak lama lagi dahhhhhh...

Fieza79 said...

wahh..tak lama dah tu..best nya mesti tak sabar ni..fieza doa kan agar di permudahkan bersalin nanti ye...

masih larat lg ke mengadap keje yg byk tuu..huhu

mama qistina said...

emmm gitu rupanya...ingatkan ada apa apa dah...takpe ,sabar ye nanti dah sampai taim sms tau...kikikik.....

Myra Jay said...

Moga selamat semuanya... :)
Sabar yek..

eT said...

Xlama dah tuh..
Ready jek la..semoga semua selamat la yer. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...