Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 7, 2011

...Welcome Gift From Mamil Mama Gold Club...


Suka! suka! suka! datang hadiah dari Mamil Mama Gold Club.. kiut sangat!! tapi kan~ urmmm.. ai sendirik pon x pasti kat mana ai isi form untuk joint club nih..

ai agak2 laaa.. nih mesti iklan nuffnang kat mana2 blog yang ai dh klik pastu isi form tuh.. macam biasalah.. sambil jalan2 ai akan klik iklan yg ai nampak berkenan di hati.. kalo ade sample free ke.. gift ke~ lajuuuu jek ai merequestnye..muahahahaha..

2 minggu lepas ai ade terima panggilan dari admin Mamil Mama Gold Club nih.. dia nak confirmkan alamat sebab nak hantar Welcome Gift katanya.. skali minggu lepas hubby kata ade parcel sampai kat rumah.. masa tu ai ngah keje.. hubby x keje hari sabtu..


balik rumah jek terus bukak parcel tuh... WALAWEH!!! skali dapat blanket untuk baby!!! kiut sangat!!! selimut dia pon lembutttt jek... comel!!!

rezeki baby dalam perut neh~ bertambahlah koleksi selimut baby..hehehe.. terima kasih kepada Mamil Mama Gold Club sebab sudi bagi welcome gift yang kiut miut nih.. sesapa nak joint club nih KLIK SINI.. mana tau bertuahkan~ dapat selimut baby tu.. hehehe..

sekian..n3 tunjuk2..lalalala

p/s: ade sesape nak kasi gift lagi??? muehehehe

11 comments:

eT said...

wahh...dpt blanket yer..selalu dia bg sticker jek..huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belum join lagi ni..tapi dah banyak dah join kelab :p

anmum la, dumex la, enfalac mama la..gila nau aku ni erkk..hahahahaha

wahida said...

wow!! dapat selimut!!

dear, kalendar dah sampai...tima kasih byk yang!!

eB ezrin said...

wahhh asyikkk... suker3...

ps" calendar dh sampai... tq yer :)
esok eB pos n3 :p

mama qistina said...

nak jon gak ah...mana tau ada rezeki ...kikikik....zura da dapat kalendar tu terima kasih ya

Huda said...

hhehehe..huda pun ada dpt last year :)suka sgt benda free dan sample :)

aNiS tHe BumbleBee said...

wawww! sukanyaaa!! dolu2 baiboo ada bg giftbox best..tp skang ni kena collect kt spital yg kita nk bersalin lak dah..alaa..leceh laa..ni yg rasa nk bersalin kt msia lak ni..kih3x!!

Lady SharpShouter said...

n3 tunjuk2? hahaha. kelakar akak ni.sy nk bg gift, tp tunggu akak beranak dulu lah ye.. huahuaha

- GC - said...

wow.. tahniah baby sebab nanti boleh guna hadiah dari mamil gold..

eb ezrin2 said...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/pon-pon-santa-clause-dtg-la-mama-p.html
tq

Myra Jay said...

Thniah... bestnya baby dapat adiah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...