Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 8, 2011

...Gambar Lagi!!! | 2 Syawal...

Tak abes lagi citer pasal raya nih.. maklumlahhhh.. rayakan sebulan.. muehehehe.. jom.. layan citer di hari raya ke 2.. memula nye kami nak gi beraya umah sepupu kami.. bila call cakap nak gi beraya.. tetiba dia jemput skali datang open house umah dia.. wahhhh.. rezeki nih!!

sebelom tu.. mai tengok baju raya dulu ek.. hek hek hek.. raya ke 2 pon ade baju tema u!!! tema kaler kami hari raya ke 2 nih adalah warna pink.. gituuh!!! ayu skali weh!! ohhh..lupa.. warna pink nih plak dengan harapan ai nampak sungguh anggun lagi sopan... alhamdulillah.. terserlah keayuan itu..muahahahahaha.. sila jangan muntah dengan statment ituh!

My hubby in Pink kaler...

tadaaaa... ayu takkkkk???? hak hak hak

my anis.. in pink+white

My Delisha in pink + white..

kami gi beraya 2 kete.. kami 1 kete + makcu anis.. dan lagi 1 kete, famili adik ai + ma & ayah..

mak cu anis ngan tudung lilit ala yuna n My anis..

cer teka my anis ngah wat ape tuh! hehehehhehehe..

fengsan sudah.. dia nih pantang naik kete.. mesti tido.. kekeekeke

sementara menuggu lagi satu kete sampai.. kami posing lam kete.. xtvt wajib tu.. mueheehehe

my anis ngah melasak ngan adik ammar dia.. masing2 duk sibuk tengok ikan..

menu kami hari tu adalah nasi arab.. gambar time makan x de.. sebab nye kami2 malu nak bergambar.. muahahaha.. tapi geng2 makan kt luar nampak ade acara menggeliat.. ai makan lam rumah.. sebab my delisha tido lam umah.. so x leh nak joint org makan kt luar rumah..

ini jek lahhh gambar kami di hari raya ke 2.. petang raya ke 2 kami semua bertolak ke rumah mak mertua di kuala terengganu plak.. sebabnye raya ke 4 kami ade xtvt baekkkkkk punyer.. nantikan cerita itu.. lalalalalala

akhir siaran.. PEACE from my anis..

sekian.. citer hari raya ke 2..


10 comments:

Huda said...

pink ayu :) cantik..raya sakanla ek budak2..

Fieza79 said...

sonok je time raya ni kelek baby..kite dok bwk perot je la...smpai penat hahaa...

manis2 semua in pink...

Myra Jay said...

Okla Anis mudah tidoq dalam keta, senang bawak jalan2.. :)


Myra pas kawen teringin nak pakai tema pink, tp en suami lak tak nak pakai sedondon pink..huhuu..
Takpe pelan2 akan cuba ku pujuk..

eB ezrin said...

comeinyer selisha.. biler bnk jemput dtg umah nih? ;p

aEn+aReaL=Ryan said...

wah sume fink kaler..curlass..hihi..gheram tgk pipi pau delisha nie..comel nyer..

Shiela Latif said...

amboi...beraya sakan yer mama..ekeke...suker ibu tengok baju anis tu... :)

zaidah said...

zura....ayunya berbaju pink...n tak bercermin mata nampak lain...

Atia Adina said...

cantik baju kakak anis

::NureeN:: said...

smpi terlentok kakak anis tdoq.. sakit tengkok nanti.. cantik baju.. ;)

mamalieyna said...

waaah meriah...raya ke2 pun ikut tema yek..pink mmg ayu...hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...