Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 6, 2011

...Kembali Bersiaran....

sekadar hiasan.. hehehehe..

Waahhhh.. raya sakan korang!!! ai sakan jugak.. muaahahahha... sampai blog pon tak berupdate.. muehehehehe... bizi wehhhhh.. hahahaha..

balik dari cuti raya nih tak senang duduk lagi.. keje kat opis banyak.. kat umah banyak.. lain2 keje pon banyak.. kalah PM nih!!!

semalam masuk keje sekerat hari jek.. sebab nye petang semalam hantar my hubby gi hospital Klang.. check up.. lepas xray.. dokter kata.. tulang tangan yang patah masih tidak berada di kedudukan yang betol... so.. kena simen lagi skali.. dapat lagi MC sampai 24.10.2011... lamaaaa tuh.. mesti kebosanan laki ai tuh.. hahahaha..

hari ni masuk keje trus menggelupor sambung keje yang tertangguh semalam.. skrg baru lega skit.. ni pon curik2 tulis blog.. kikikiki..

banyak bende nak share kat sini.. tapi tak sempat lagi nak tulis semua.. kita citer sikit2 ek.. 2 3 hari nih line tenet kat opis nih tak bape nak ok.. slow cam siput.. nak blog pon sampai 2 3 kali bukak.. kat rumah plak x sempat nak berblog.. bizi ngan keje rumah plak.. maklumlah.. baru abes bercuti.. banyak benor baju nak kena basuh.. hehehehe.

ok lah.. nak gi melawat rumah korang jap.. lama tak merayap nih.. tengok kot2 ade citer best.. owh.. sebelom tuh.. ai nak ucapkan

selamat hari raya aidilfitri buat kawan2 semua..

dan

salam merdeka jugak untuk semua rakyat malaysia..


sekian..

p/s: amacam raya korang??? best x??

7 comments:

eim said...

salam aidilfitri nafina ...

Myra Jay said...

Selamat hari raya dear...

Hope your hubby cepat sembuh.. P ngurut tak??

Nanti letak la gmbaq raya dengan anak2 yg comel tu ye :)

Nens Collection said...

haha..ammar menyengeh je

Arizakiah said...

Salam hariraya...

Raya memang best....bukan saje malas nak g kerja, nak mengupdate blog rasa becinta.......

Shiela Latif said...

selamat hari raya tuk mama sekeluarga ya :) maaf zahir dan batin.

Huda said...

slmt hari raya :) mana gambar rayanye :)

eB ezrin said...

kami nk dtg rayer leh? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...