Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 7, 2011

...Hari Raya!!! Jom Layan Gambar Raya | 1 Syawal...

Wahhhh.. x boleh jadik nih.. semua orang dah tayang gambar raya.. ai pon kena tayang jugak nih.. muehehehe.. Gambar raya tahun nih memang best sebab kamera x buat hal.. kami menggeliat kaw2 pagi raya tuh.. balas dendam sebab masa Famili day ari tuh x dapat nak menggeliat.. muahahahaha...

hari ni ai pilih mana gambar yang gojes2 jek laaaa ferasan!!!... kang muntah ijo plak korang kalo ai letak semua adegan2 menggeliat kami tuh.. kehkehkeh..

tadaaaaa... gojes x?? gojes x?? muahahahahaha.. puas hati rasanye dapat bergambar 1 famili.. bukan senang nak amik gambar ber 4 cam nih.. tu tgk tuhh.. delisha plak pandang ke lain.. kalo bukan delisha yg spoilkan gambar.. kakak nye plak... takpe lahhhh... janji gambar mamanye gojes.. muahahahahahaha!

mari! mari!! tengok baju raya kami.. tema raya tahun nih.. kuning Gold.. dengan harapan.. mamanye jugak dapat duit raya.. tapiiiii.. hampa.. x dapat ponnnnn...

baju raya papa beli siap jek.. x sempat nak tempah.. nasib lah baju raya papa sempat jugak beli sebelom eksiden.. kalo x.. xde baju raya lah papa tahun nih.. muehehehe

mama yang gojes.. ai lah tuuuuu...

my anis..

my Delisha bulat2..

baju raya kami bertiga nih.. ai jahit sendirik jek... makanye.. kain kami adalah sekayu jek..hekhekhek.. macam2 dugaan nak siapkan 3 pasang baju nih.. ingat nak beli siap jek.. skali baju ai x jumpe plak yang berkenan.. delisha lagi lah susah nak carik baju ikut warna tema.. last2 beli kain.. potong dan jahit sendirik..

dah lama sebenarnye ai x menjahit.. setelah ade 2 anak baru tetiba terbuka hati nak menjahit.. alhamdulillah.. siap jugak baju raya kami tuh.. walaupon baju ai siap di pagi raya.. hakhakhak.. biasalah.. mama yang baik kan~ kena lah jahit baju anak dulu.. baru siapkan baju sendirik.

okeh~ kita beralih arah ke juadah di pagi raya.. yum yum..

nasi minyak air tangan My Ma... perghhh.. meleleh u!!!
ini adalah menu wajib di pagi raya.. semua adik beradik ai akan request nasi minyak di pagi raya.. kalo x de mesti x meriah raya..

ketupat kami beli jek.. lemang plak.. menantu ma&ayah yang no 2 buat.. hekhekhek..

menantu ma yang ini????

hahahahhaha.. tukang makan ajaaaaaa... maklumlahhhh orang sakit...ehhhhh.. tapi kan~ dalam sakit2 tuh.. my hubby sempat pasang lampu lip lap tau kt rumah.. korang bayangkan lah.. cam ner dia panjat2 dalam keadaan tangan n kaki bersimen.. x cukup napas kan!!! ai lah yang x cukup napas tuh!!!! haih~

dah abes orang sembahyang raya.. mulalah episod menggeliat.. posinggggggg..

My hubby n me.. yang nampak rambut jek tu.. Delisha..hahahahahaha

ai ngan puteri2 kami... My anis tuh kan~ suka tau spoilkan gambar mama dia.. cer tengok muka ai tuh.. bukan main lagi senyum ala2 gojes~ last2 kuar gambar muka my anis cam muka org tak dapat duit raya.. haih~ sabor jek laaaaaa...

haaaaaaaahhh kau!!! kalo bergambar ngan papa.. nampak semua gigi!!! menyampah jek kan~ saje lah tuh jeles ngan mama dia.. sebab dia tau mama dia lagi cun dari dia... muahahahaha

Kakak Anis n Adik Delisha..

anis ngan mak cu dia..

kami.. comelkan~ kikikikiki

Delisha ngah isi Minyak.. kekekekeke

akhir skali.. sambut lah senyuman manis dari kami berdua yang manis lagi ayu ini.. hahahahaha..

sekian.. citer kami di pagi 1 syawal..



12 comments:

MRS. K said...

wahhhh.. kuning gold gitew... jarang nampak kaler ni orang pakai

Dhiaqiud said...

Cantik plak kaler ni bl dlm gambar...nk wat tema kawen tp cam x seswai jer...hehehe..ijau tetap di hati..

Shiela Latif said...

gambar raya kedua last tu yang paling gojes mama...ekekek

selamat hari raya :)

Myra Jay said...

Cantikla warna kuning gold nie..

Hmmm jadi inspirasi untuk raya tahun depan lah.. :)

Atia Adina said...

gelak baca karangan ra

::NureeN:: said...

bestnyerr pandai jahit baju sndri.. nureen klau jahit sure bengkang bengkok kahkahakhh...

ceria gambo di pagi raya tue..

Fieza79 said...

cntik la tema kuning...berseri seri satu famili..sedondon baju nya..

mamalieyna said...

selamat hari raya..syoknye raya kali ni bertmbh ahli keluarga kan..meriah lebih sket.,hee~

makin tak sabar eina nk tunggu next year punya raya, hehe..dpt bergmbr berempat..hee~

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Huda said...

cantik kaler ni..menyerlah dari jauh :)

Nens Collection said...

xdok pon gambar ngn ma n ayah kan..huhu

aEn+aReaL=Ryan said...

Sonok Ada Anak Ppuan..Leh Pakai Baju same Pattern..Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...