Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 14, 2011

...Tak Dapat On9...

huhuhuhu.. tenet minggu nih mmg teruk!
tak boleh nak on9 langsung!
nih pon ai main try2 jek..
nak upload gambar lagiiiii lah x boleh..

ai rindu nak merayap kt blog2 u all.. tapi x boleh nak bukak langsung!!
ai dengar2 TM saje lambatkan service untuk stremix..sebab nak suh sume orang tukar pakai unifi.. huhuhuhu..x baik kan..
sian ai x dapat nak on9..

sekian... citer sedih..:(

8 comments:

wahida said...

ish...biar betul TM buat mcm tu...keji tau...

Ibu Amani said...

laa...siannye..

|| NaFiRaa || said...

ekekekeke... publish jugak n3 nih.. ingatkan x jadik tadi..

eB ezrin said...

eB laks kat umah llap rosak... bb kena byr gaks.. sbb tuh lmbt reply selalu. hu3

::NureeN:: said...

eh, betul ker? x kot.. skrg ni TM tgh upgrade unifi so streamyx mmg agak slow sikit & server kat ibu pej yg control streamyx bg state masing2 ada prob ckit.. tp mmg unifi amat2 sesuai utk bisness.. ehehhee sbb nureen ni staff TM ;)

|| NaFiRaa || said...

Nureen..
mekasih yer sebab bagi penjelasan bg pihak TM.. muehehehe.. mmg line tenet teruk sgt.. dari minggu lepas lagi..

Huda said...

kat umah ni ok je streamix..sabarlaq yer..

Myra Jay said...

betul ke TM buat camtu..huhuu sedey gak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...