Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 30, 2011

...Teringin Nak Makan Makanan Yang Sedap!!....


haih~ nak membebel jap petang nih.. Bila tekak teringin nak makan sesuatu.. tapi bila makan x sedap! ape korang rasa!! rasa x puas ati jek kan~ mencik jek!!

al kesahnye.. kat area opis ai nih ade 1 jek kedai makan.. kedai mamak plak tuh.. hari2 makan makanan ala2 mamak ler.. pastu hari nih teringin nak makan mee goreng.. dalam kemalasan tahap cipan..ai paksa jugak kaki nih turun makan.. semata2 nak lepaskan keinginan untuk makan mee goreng..

alih2 bila makan TAK SEDAP!!! huhuhuhu... sangat x puas hati.. x de rasa langsung.. rasa pedas jek.. pastu sayur bulih kira ngan jari.. eeee... geram nye lah.. terus rasa tak nak bayar.. muahahaha.. tapi ai bayar jugak.. giler x nak bayar.. kang dorang serang ai kt opis kan~

tak pe... weken nih ai masak nasi lemak yang paling sedap di alam semesta.. perrgghhh... sendirik puji diri sendirik..muahahahaha.. gasak laa... nasi lemak kasih sayang yang di masak dengan penuh kasih sayang gittu.. hekhekhekhek..

nantikan gambar2 nasi lemak kasih sayang untuk santapan mata korang k~ lalalala..

tatatititutuuuuuu..

sekian.. n3 membebel di petang hari

p/s: korang lunch ape tadi?? sedap x????

11 comments:

Mummy Chubby said...

Menu Mummy utk esok pun nasi lemak gak...lawan ngan smbal sotong. Yummiehhh!

::NureeN:: said...

mee grg mamak ke.. bkn sng nk cr yg sedap baik mee melayu lg sedap kan..
pergghhh nasi lemak kasih syg tue.. nk cikit

Huda said...

huda makan nasi campur je :)

Myra Jay said...

Mmg kalau makan makanan tak sedap potong selera, kena gak cari bg sedap bg puas hati..

Apapun bila masak lagi puas hati kan :)

aEn+aReaL=Ryan said...

tu la kekadang kalau kite tingin nk mkn..da feeling cm sedap aleh2 tak sedap rasa cm ilang mood jer..hihi

Hari nie lunch mkn nasi lemak sejuk hihi..sejuk dlm aircond.. ;)

MAMASUE said...

huihh..bab mknan ni mmg tak blh main.lg2 bila masuk bab teringin gila nak mkn sesuatu...mmg nak yg sedap lah...mmg akan terasa spoil gila lah klu dpt yg tak sedap.nak2 bila nmpk sedap,sekali mkn,hampeh!

Ibu Amani said...

waaa...tetiba terliur terbayangkan nasik lemak kak gha:)

eB ezrin said...

ok.. kami tunggu :)

wahida said...

aku paling bengang bila aku bayar mahal, rasa dia nan hado...benci!!

zh-ena said...

sama la opis ena nie dekat jea dgn kedai mamak, jln kaki jea..klu nak mkn best skit kena drive keta

eT said...

hehehe...pas mkn pon lapar lg...penyakit me jugak camtu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...