Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 23, 2011

...Mangsa Buli Papa...

huih~ kelam kabut sikit pagi nih.. malam tadi Delisha demam.. asik merenget jek.. kasi ubat pon mcm x kurang jek panas badan dia.. kesian sangat.. nak pergi kerja pon x sampai hati..huhuhu..

tapi terpaksa jugak pergi kerja.. sebab hari nih ade request kerja dr big boss.. kena siapkan jugak.. sebab esok dah nak start cuti dah.. Rabu depan baru masuk keje..

Sampai opis terus bergegas godek blog adik ai, NeNi.. problem dari semalam lagi.. x boleh nak buka blog dia.. nasib lah dah OK blog dia.. Terima kasih banyak2 atas pertolongan eB dan Nureen.. tanpe mereka susah jugak nak betolkan problem tuh..

okeh.. kita berbalik kepada tajuk hari ni.. Mangsa Buli Papa.. sape lagi.. Delisha lah.. selalu kena gomol2 ngan papa dia.. kalo dengan dia menjerit2 tau lah dia kena gomol2 ngan papa dia..

mangsa buli papa.. Delisha.. Cian dia..

budak bulat mama kena buli ngan papa dia.. hari nih Delisha x bape sihat.. harap2 dia baik2 ajer kat rumah ibu dia..

hahahaahhaha.. cian~ tapi comelkan~ time nih papa dia nak bukak baju, tapi papa lupa bukak butang kt belakang baju.. apalagi, sangkut lah baju tuh.. pastu dia pakat2 bantai gelak ngan my anis.. cian Delisha~ di buli ngan papa dan kakak dia.. Sian anak ai..

sekian.. n3 budak bulat kena buli..

p/s: doakan delisha cepat baik dari deman dia yer kawan2.. tq..:)


11 comments:

Sidratul Muntaha said...

oo korang pakay2 buli delisha yer..
huuhh
sian budak montel tu
nak thu tak?
kitaorg bukan pakat2 buli ara,tapi setot.
ahaha
lawak mmg lawak.

::NureeN:: said...

ciannyerr dia kena buli hehhehee... kakak anis gang sape? klau x ajak kakak gang ngan delish buli papa balik

Salina@IbuAqil said...

X per.. Pasni Delisha dah besar boleh buli papa blk yer syg.. Hik3!!

ct rahani said...

bila delisha beso nti delisha lak yg buli kakak n papa ok.. skrg x pe delisha redha.. ekekeke..

Nens Collection said...

kikiki..nnt lg sihat ler bulih jumpa abg ammar..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel jer mangsa buli. nak picit2 laa pipi tu :)

KizZ said...

Haha...kecik-kecik lagi dah jadi chef ya..comel..

Dalila Hamid said...

ciannya anak papa ni...

Papa Mifz said...

harap skrg nih dah sihat..:)

wahida said...

kehkeh...klakar la gambar last tu...
comel jer...sian dia tau...

MAMASUE said...

ya Allah...gewaammmnya...nak gigit2 manja sket bolehhhh?tak boleh pun klu mamasue jumpa tetap nak gigit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...