Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 21, 2011

...WW | Rasa Nak Gigit2 Jek...


waahhh..sedap jek landing.. pastu kaki letak kat kabinet tv.. siap gedik2 yang x tahan tuh!!!

kaki bulat dia.. kalo korang tengok time dia gedik2 kan kaki dia.. dan2 tuh rasa nak gigit2..geram!!

tuan punye kaki.. geram sangat!! sekarang makin bijak!! dah kenal orang dah.. pagi tadi papa dia cakap..dia x mo gi kat ibu dia.. melalak sungguh2.. nasib bukan ai yang hantar dorang pagi tadi.. kalo x~ mama dia plak nangis.. sebab x sampai hati nak tinggalkan.. huhuhu..

sekian.. WW kaki delisha..

13 comments:

Nens Collection said...

delisha nade2..m.teh gigit kang baru tau..hehe..amboi2 sonok sgt ler tuh smpai gedik2 kaki die..x sabar nk jupe delisha ni..hehe

LYAfrina said...

lg geram tang pipi tu kan... klo gigit tu...

wahida said...

meh bagi aku pinjam jap anak ko neh...pinjam dlm seminggu dua...geram aku nengoknya...

aEn+aReaL=Ryan said...

comelnyer kaki tu..meh nk geget sikit..hihi

- GC - said...

amboii.. gedik2 kaki kemain macam org dah besaq..

Myra Jay said...

Comelnyer Delisha ni, kejap je dah besaq dia :)

Kalau myra pun mesti gomoi2 jugak ;)

eT said...

waaa...delisha dah mula nk tunjuk bakat terpendam tuh...hehe...chumelll

Papa Mifz said...

dah pandai kenal org..good girl..;)

Salina@IbuAqil said...

comelnya kaki dia.. hik3!!!

Dalila Hamid said...

dah boleh cam org dah skrang... mesti mama delisha nk kerja pun ssh hti..... kesiannya...

ct rahani said...

amboih gedik ha dia.. sama la kiter.. kdg2 tergigit gak ibu jari kaki my aqeef.. geramkan.. aqeef pun sama, hampir setiap hari nangis klu nk anta umah bbsitter.. ngada2 benonya.. haha..

Fieza79 said...

amboi dh pandai gedik ye die...fieza pun kalo geram kat firas mesti nk gigit2 manja pipi die..hehee

Huda said...

hehe same mcm lukman gak dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...