Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 9, 2011

...Ole-Ole Dari SRI LANGKA | Thanks Anis...

Waahhhh.. rasanye dah lama x dapat hadiah atau ole2.. Dulu rajin gak joint GA atau Contest.. sekarang nih malas plak.. nape entah..

Setelah beberapa halangan berjaya di tempuh..akhirnye sampai jugak Buah tangan Dari Anis ke tangan ai.. ai nih kiranye pembaca tegar blog dia lah.. hehehe.. Dulu Anis dan keluarga dia tinggal kat negara Sri Langka.. Sekarang Anis dan anak2 dah balik duk malaysia.. cuma suaminye masih stay kat sana.. mungkin tak lama lagi suaminye pon akan balik duk malaysia jugak..

kiranya ini ole2 dari Anis untuk ai lah.. Ole2 dari Sri Langka yer.. memang teruja abes nak tunggu parcel nih.. hari jumaat lepas posmen call cakap ade parcel nak hantar ke rumah.. so ai cakap kat rumah x de orang.. mintak dia holdkan dulu kat pejabat pos.. nanti ai pi collect..

hari selasa My hubby tolong gi collect kat pejabat pos.. sampai2 rumah jek ai terus bukak parcel tuh.. waahhhh.. best giler!!! jom tengok.. ape yang ai dapat..

tadaaaaaaa... Mug Noritake, Teh berperisa Vanila DAN!!! FM S.R.I. L.A.N.G.K.A!!!
BEST sangat!!!!! TQ Anis~

jom zoom in sket setiap hadiah..

Mug Noritake..

Mug nye.. cantek sangat.. masih dalam keadaan baik walaupon jauh merantau.. dari Sri Langka - Kedah - Shah Alam...

Kepada mengumpul pinggan mangkuk konfem JELES bila tau ai dapat FREE jek Mug nih.. mug nih menjadi rebutan ramai nih.. brand Noritake nih memang menjadi idaman setiap penggemar pinggan mangkuk.. tapi nak wat cam ner.. rezeki ai kan~ mueheheehhe..

sape nak jugak mug tu.. boleh refer pada address tuh.. TAPI.. jauhhh di sinun lah.. Sri Langka.. muehehehe..

LAGI~

Teh!! Berperisa Vanila!! tak sabar nak cuba Teh nih.. mesti wangi~

LAGI~

Dannnnnn... Fridge Magnet!!! FM dari Sri Langka!!! SUKA!!! SUKA!! SUKA!!!

Dah Selamat di lekatkan pada peti ais kat rumah ai.. bertambah lagi 1 koleksi FM kat peti ais.. yang best nye.. koleksi kali nih dari luar negara..BEST!! hehehehe

Coretan Dari Pemberi hadiah.. TQ Anis.. Raa suka sangat dengan semua hadiah2 itu..
moga persahabatan di alam maya kita nih akan di eratkan lagi di alam nyata..amin~

sekian.. n3 tunjuk hadiah..alalala

p/s: ade sesapa lagi nak kasi ai hadiah?? muehehehehe

16 comments:

MRS. K said...

Wahh.. best tu dapat byk hadiah...



dah lama tak join contest

maszmadi said...

alhamdulillah,
ingatan dari sahabat sangat berharga walau sekecil mana pon ingatan itu kan... nak jugak.. huhu

::NureeN:: said...

meriah jgk fm zura .. anis x main2 ker mcm ellesya?/ heheh

Munnafendy said...

ai paling teruja dgn fm!

eB ezrin said...

byknyer. suker3 :)

mamalieyna said...

Tahniah..dr jauh tuuu...

lama tak dpt hadiah..hu~

MAMASUE said...

hehehe..mamasue bukan penggemar pinggan mangkuk pun jeles....sebab mug tu mmg cantek tak kisah lah noritake ke tak...=)

wan habibah said...

byknya.. nak satu blh?? pos ke jb,,

ct rahani said...

sonoknya dpt byk gift.. untung gak kan join GA/contest nih..

Papa Mifz said...

dah lamo tak join GA2 nih...huhu

Dalila Hamid said...

seronoklah dpt byk gift.... jauh tu....

KizZ said...

Wah banyaknya ole-ole..bagi la kat Kiz satu..hihi..

aNiS tHe BumbleBee said...

hihi..syukurla Ra suke adiah2 tu...and thanks sudi baca blog merapik anis...kih3x!

LYAfrina said...

wah...dh rezeki tu..paling suka part dpt fm tu.. syok tgk peti ais penuh dgn fm.. teh vanilla tu ada rsa vanilla???

- GC - said...

skema je ayat kak anis tu.

*jeles sbb tak dpt pun ole2

Zura said...

comelnye mug tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...