Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 28, 2011

...WW | Hai Lah Anak...





huhuhu.. hari ni mood sangat sedih.. sebabnye Delisha menangis time kami hantar dia gi umah ibu dia.. hari nih kakak dia ikut kami gi register kat tadika.. so hantar delisha dulu kat umah ibu dia..

lepas habis taklimat dari cikgu dan bayar yuran.. kami pon gi hantar kakak dia plak kat umah ibu.. skali sampai kt umah ibu dia dengar delisha ngah nangis.. ai memang x berani nak turun gi hantar my anis.. papa dia jek turun.. bila dengar delisha nangis kat dalam rumah.. ai plak nangis dalam kete..huhuhu

terus my hubby offer nak hantar gi keje.. sepanjang atas motor asik teringatkat budak kecik nih jek.. x sampai hati rasa nak tinggalkan..huhuhu..

sekian.. n3 WW yang x bape nak WW..

p/s: hari ni ai baru start keje.. tu yang mood kelaut jek..

15 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama sangat cuti lah tu kan :) kesian delisha.

Salina@IbuAqil said...

Alahai!!! Susah ati bila tgglkan deme dlm keadaan duk nangis2 tu.. ;)

Shiela Latif said...

alololo comeinyer dua beranak nie...anak dah biasa cium bau ibu dia..tue yang dua-dua pon takleh berpisah dua2 pon nagis cian

maszmadi said...

alorrr delisha dah kn tinggal ker... sian dia, sian kat mak dia jugak... huhu

::NureeN:: said...

adusss... mmg tersentuh kan x leh dgr anak menangis
macam nureen ari tue, ellesya siap mintak pengasuh call nureen lagi dia nk ckp, dh tue ckpo rindu kat nureen sambil nangis2.. lunch time mmg pecut keta blk terus

|| NaFiRaa || said...

Nureen..
huhuhu..lagi sedih kalo cam tuh.. kalo zura..mesti zura plak yang nangis..kikiki

ct rahani said...

dh lama ngan mamanya tu yg x nk pegi umah bbsitter.. sama gak ngan my aqeef.. tp x lama pun nangisnya.. nangis ngada2 jer.. hiks..

MAMASUE said...

huhuhu...mmg soft hearted la nafiraa ni...lbh kurang mamasue je...kite mama2 ni mmg mudah jd gini2 kan?

Nens Collection said...

delisha bulat..bulat..
nangis ye..ke nk dokong ngn makteh..hehe
delisha rindu mama le tu..mane leh pisah ngn mama die..hehe;)

Papa Mifz said...

si comel delisha..:)

Dalila Hamid said...

kesian delisya kena ... sedih la...

wahida said...

sian delisha...
tu lah hati ibu kan, dah lama anak ngan kita, bila hantar rumah org, tgk anak nangis, kita pun ikut nangis...aku pernah lalui semua tu...mmg sebak weh...

sabar yer...

Elly & Emmy said...

kesian mama ngan delisha..huhuhuk...tak maoo nanges2..nanti tak tomei..

eim said...

alahai mesti sedihkan nak tinggal delisha ..dah besar dah diam makin comeilah

Fieza79 said...

mana tak ssh hati bla tgl kan anak dlm keadaan nangis2...leh terbayang smpai ptg tau huhuukk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...