Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 18, 2012

...Allah Menguji Kami Sekeluarga...



Salam Semua..
Terima kasih yang memberi kata-kata semangat di n3 INI..
rentetan coretan semalam.. maaf sebab ai tak dapat bagitau ape hal yang terjadik semalam.. ini kerana ai terpaksa merahsiakan dulu hal nih dari pengetahuan orang2 tersayang terlebih dahulu sehingga ade keputusan yang lebih tepat keluar..

adik lelaki kesayangan kami..

semalam adik lelaki ai di sahkan menghidap kanser.. berita yang sangat mendukacita seluruh ahli keluarga kami.. sampai saat ini ai masih lagi cuba untuk terima berita ini.. dan sampai saat ini jugak ai masih lagi di temani air mata.. :( seolah2 x dapat nak terima kenyataan ini.. Ya ALLAH.. kuatkan lah semangatku Ya Allah..


sekarang adik ai di masukkan ke wad hospital besar kuantan.. adik ai nens collection yang menguruskan semua hal di sana.. harap semuanye berjalan dengan sebaik2nye.. moga adik ai, neni jugak tabah hadapi ujian ini.. Neni terpaksa kuat di kala mendengar keputusan darah dokter.. kerana dia perlu kuat untuk tenangkan hati ayah dan adik lelaki ai..

sekarang ai n hubby tengah menguruskan hal cuti kecemasan.. dan bersiap2 untuk gerak ke hospital kuantan..

doakan adik ai kuat yer kawan2.. doakan semoga sel kanser dapat di buang dengan sepenuhnye.. dokter belom dapat sah kan lagi kanser itu berada di bahagian mana.. moga masih dapat diubati penyakit kanser adik ai tu.. aminnn..

doakan semoga kami sekeluarga kuat untuk hadapi dugaan dari Allah ini.. amin..

doakan kami yer kawan2..

sekian..

26 comments:

eB ezrin said...

kami doakan dari jauh yer? harap u & nen tabah. eB ms tau cancer dolo pn, sgt2 stress... eB phm. tc yer :)

Qaseh Suhaida said...

semoga tabah dlm menempuhi ujian dari Allah

cdot said...

sabar dengan ujian yang diberikan Allah untuk akak sekeluarga..

*setiap hari bukak blog akak,suke baca apa yg akak post..i follow u.hehehe..

SYANI said...

Bertabahlah ye awak sekeluarga. Semoga adik awak cepat sembuh..

- GC - said...

be strong ya kak! harap adik akak cepat sembuh.

eT said...

tabahkan hati yer sis...
kami sentiasa doakan yg baik2 utk family sis...aminnn

Fieza79 said...

sabar byk2 ye zura...hrp kanser tu msh tahap awal...kami doa kan yg terbaik..

MRS. K said...

semua adik cepat sihat dan ahli keluarga tabah hadapi semua ni

Shiela Latif said...

semoga adik mama dapat pulih sepenuhnya. AMIN YARABBAL ALAMIN.

Atia Adina said...

ha?ujian yang besar...berat mata memandang...berat lagi bahu yang memikul....semoga adik ra sihat.....aminnn.....doakan yang terbaik untuk dia

Sidratul Muntaha said...

semoga ko sekelurga tabah
buat adik ko tu..
kuatkan semangat..
bwk2 jugaklah berubat ke darul syifa sambil2 dgn ubat doktor tu..
semoga cepat sembuh!

Papa Mifz said...

kami semuo akan mendoakan yg terbaik untuk si adik...amin...

Myra Jay said...

Harap kuat dan sabar dengan dugaan dari Allah ini ye..

Mudah-mudahan semuanya ok insyaAllah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Ya Allah. semoga disembuhkan segala penyakit. kalo tak boleh rawatan moden, boleh try rawatan islam.

::NureeN:: said...

Ya ALLAH, tabahkan hati hambamu, kuatkan semnagtnya... nureen doakan moga adik zura dpt rawatan yg terbaik AMIN

ct rahani said...

semoga zura sekeluarga diberi ketabahan dalam menghadapi dugaan yg berat ini.. Amin.. semoga adik zura kembali sembuh spt sediakala..

dbalkis said...

bergenang baca ni. semoga tabah ye.. Allah menguji hambanya dengan tahap ujian yang mampu ditanggung hambanya..Insyaallah..

LYAfrina said...

ye ke zura?? byk bsbar yer.. kbtulan..sma dgn y mnimpa family lya saat ni..kakak ksyangan lya pon kna kanser rahim.. jumaat ni nk ke spital kuantan..jd adik zura ada kt wad lg ke?? klo sempat lya nk melawat..blh jumpa kakak zura skali..apa2 inform lya yer.. apa2 pon..byk2 bsabar yer.. ujian ni..merapatkan hubungn kekeluarga,, agr saling mghargai satu sama lain.

wahida said...

Ya Allah!! betul ke berita ni? terkejut aku...berat sungguh dugaan korang sekeluarga ni...

apapun, aku harap adik ko tabah, ko pun kena kuat, neni pun kena kuat...semoga kansernya masih di tahap awal dan boleh dibuang...teruskan berdoa yer...

berat mata memandang berat lagi bahu korang yg memikul...sabar yer...

maszmadi said...

semoga adik kak zura berada dibawah lindungan yang maha Esa dan dipermudahkan urusan perubatan dia di HTAA.

kak zura n neni kena kuat untuk beri kekuatan pada adik tu yerk..
Allhuakbar

grosir busana muslim said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

semoga tabah menghadapi segala ujian dalam hidup

Elly & Emmy said...

berat duga ini.. moga adik nafira dan keluarga tabah menghadapi..

MaryaYusof said...

Salam Nafira,
Sy tahu berita ni dr adik u Neni...
Be strong dear, La Tahzan!
Kami semua mendoakan yg terbaik... Jgn putus asa... take care

Kancilbiru said...

be strong bebeh...setiap penyakit ada penawarnya...

Munnafendy said...

semoga semua baik2 je kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...