Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 12, 2012

...Hamper & Limau Yang Pertama...

Yeaahhhh.. Chinese New Year datang lagi.. kat kampeni ai nih lagi meriah sambut CNY dari sambut Hari Raya.. maklumlah.. melayu bape kerat jek kat kampeni nih..

menjelang CNY.. ade macam2 bende yang di tunggu2.. salah satunye..

buah limau.. ini adalah buah limau yang pertama yang kami dapat.. slalu dapat limau besar2.. tapi kalo nih dapat limau kecik2.. tapi rasanye memang manis.. x menghampakan..

sehari jek limau nih sempat landing kat meja ai.. esoknye habes.. tinggal bakul jek.. mana x habes.. sorang datang makan mesti tapau penuh tangan bila nak balik ke bilik dorang.. manis lah katakan.. cuba kalo masam.. masing2 pandang jek!!!

lagi satu yang di tunggu2!!!

HAMPER!!! nih hamper yang pertama untuk kami.. harap2 lepas nih ade banyak lagi yang bakal tiba.. selalunye sebelom cuti panjang..kami2 akan berjemaah bukak hamper.. bahagi sorang sikit.. selalunye akan cop siap2 sarang burung dalam botol tuh..kekekekeke..

lagi 1 ai ngah usha barang dalam hamper tuh adalah....

patung naga tuh..muahahahhahaahaha...
cantek tau.. slalu nye mesti dorang pass kat ai jek kalo ade patung2 lam hamper tuh sebab ai ade anak kecik.. tapi kali nih tak tau lah kot ade yang berkenan jugak..

harap2 dapat lah ai merembatnye..

sekian.. citer pasal CNY

p/s: korang dah makan limau dah..

20 comments:

- GC - said...

kat sini, last week dah dapat.. berkotak2.. dan siap bwk blk umah lg.. haha. tp hamper takdak lak kali ni.. tggu mggu depan plk.. ;-)

Mummy Chubby said...

opis mummy xdpt lagi...biasa berkoyan2 kami dapat.thn ni xtau dpt ke x.hahahaa...

Nens Collection said...

wahh..cumell patung tu..nnt time org nk bukak,tggu sambil merembat patung tu ek..hehe..
aku semalam baru smpai sekotak..berebut ler,next week pasti berkotak2 dapat limau,x sabar plak..hehe

Myra Jay said...

Buah limau kecik mmg manis kan :)
Suka gak makan :)

Sarang burung siap buat hamper lagi, mesti mahal hamper tu :)

Aishah Jahirah said...

awal2 dah dapat limau eh...saya limau beli sendiri aje...heheee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mesti NG tengah siap2 beli hamper kan ?

NG nak angpow jugak.. plz mintak raa :p kah kah .berapa dpt tu BONUS? sebulan kaa 2 bulan?

nak limau jugak. XL punya !! Ng tak bagi kaa tahun ni?

mama afif atif said...

bestnye dpt limau & hamper!! sy paling suka bab2 dpt ang pow...aunty cleaner office ktorg dlu siap bg sy angpow lg.mula tu sy tolak sbb kesian kat dia dhla da tua tp aunty tu nk bg jgk...da adat dorg cmtu...heheh

eB ezrin said...

bestnyer. kami kami kami? ;p

LYAfrina said...

KAT SINI BIASA DPT BUAH LIMAU LA BYK..KBYKAN DBERI OLEH SUPPLIER2 CINA LA..

Atia Adina said...

syok ar keje company cina time tahun baru cina...dapat angpow...bonus...

::NureeN:: said...

nureen x dpt lg kat cini tp klau dpt pon x der la mcm ni..
elly suka limau kecik2 gini..

Qaseh Suhaida said...

ini yg jeles ini....banyaknya limau...

maszmadi said...

eee limau tu macam masam jerk... huhu

tapi best jugak kalu dapat free kan.. hehe nak jugak.....

sue zainun said...

banyak tuh..opis kite xde pon..hukhuk

Dalila Hamid said...

office dela baru dpt 1 kotak limau.... ;(

ct rahani said...

belum dpt sebiji pun limau.. sedih.. huhu..

Fieza79 said...

sebijik pun tk merasa lagi limau chinese new year...belum ada yg sedekah kan...hehehh

MaryaYusof said...

Wah, tak lama lg nak CNY kan... berbakul2 lah ye dpt limau...mesti seronok... I suke lokam....sedap & manis...nnt nak pg beli la ;)
Nens tu rupanya adik u... nice to know both of u... semoga ukhuwah kite berkekalan ;)

Cho Zila said...

keje kat sini tak penah dapatler gitu.. dapat sebiji dua derler.. tapi limau memang sedap tambah kalau manis tak berenti nak makankan..

Papa Mifz said...

papa mifz pun dapat limau lagi...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...