Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 30, 2012

...Dinner Untuk Chinese New Year...

Fuhhh... kalo dah mari mood Kelaut a.k.a Femalas tuh~ susah jugak nak bersemangat balik.. kekeke.. nih pon masih lagi ade aura2 femalas... tapi ai paksa jugak jari jemari ai yang gebus2 nih menaip..muehehehe

sebelom ai El last week.. big bos ade belanja semua staff makan.. dinner sempena Chinese New Year (CNY).. seperti biasa.. bos akan mintak ai yang decide tempat makan.. perkara yang ai paling x bape suka..sebab ai bukan tau tempat2 makan best kat area PJ nih.. Tapi.. kalo ai biar jek big boss yang pilih tempat.. jawabnye.. MAKAN KETAM jek lah kerja nye.. muaahahha.. ai nih x bape nak reti makan KETAM.. Jadiknye.. ai keraskan jugak hati carik tempat makan yang best2..

Akhirnye.. SHOGUN One Utama jadik pilihan ai dan kuncu2 ai..hahahahaha.. kuncu2 bermaksud orang2 yang berkerjasama untuk mencarik tempat makan yang best lagi mahal..muahahahaha.. bila lagi nak POW my big boss kan~

Kat SHOGUN nih banyak makan jepun.. sape2 yang suka makan shushi tuh.. adalah digalakan ke sini.. yang paling best kat sini adalah.. MAKAN SAMPAI FENGSAN!!! selagi Terdaya.. MAKANlahhhhh!!! muahahahaha

haaaaa... pernah masuk dalam Jalan-Jalan Cari Makan Tau~

PENTING Nih!! RESTORAN SHOGUN 100% HALAL!
tapi korang jangan plak pi oder arak~ HARAM wooooo~

K.A.M.I
Yang baju pink tuh adalah big boss ai yang bakal di POW..muehehe

My Hensem Big Boss.. Hensem ke?? boleh laaaa...

Hock N Miss Lee
Construction Manager N Account Executive

Site Staff.. BOY

OSO Site Staff..Taufik

Office Boy Cum Driver.. ZUL

Me, Sallie, Mr. Tiong n Zul

Yang Baju Kemeja Biru tuh adalah boss kecik ai.. boss tempat ai mengadu nasib dan dia jugak tempat ai bergaduh..muahahaha...

Lo Sang TIME!!!!

BONUS BESAR!!!
NAIK GAJI BESAR!!
PROJEK BESAR!!!
Semua lah BESAR2!!!

WISH kami semua untuk tahun ini~

Harap2 Big Boss Dengarlah Semua WISH2 kami.. HarHarHar..

isk!! Orang sibuk makan.. 2 orang nih sibuk duk on9.. ade FREE WiFi jugak kat sini..

Last skali.. Try lah datang makan sekali kat sini.. konfem X menyesal..

Maaf lah.. gambar makanan sekeping pon Xde.. ai asik ingat makan jek.. amik gambar X hengat dah..hihihi

Harga Per Person Dewasa Adalah RM68.++
Warga Emas 55 Tahun ++ Diskaun 50% ( kena Tunjuk I/C)

sekian.. citer Dinner CNY

13 comments:

sarah mohamad said...

mahal jugek makan dekat sini kan tapi kalau sedap takpe berbaloi baloii heheheh

|| NaFiRaa || said...

Sarah..
Big Boss Bayar.. kalo bayar sendirik.. gigil jugak tangan nak hulur..kekekeke

eB ezrin said...

asyikkkkkkkkkkkk, x celebrate lor, xder kwn cina. hu3

MRS. K said...

kekadang takut nak masuk kedai2 gini.. hehehe

Salina@IbuAqil said...

meriah nya dear.. ;)
seronok tgk.. ;D
ni baru 1 Malaysia..

maszmadi said...

alaaa naper x ajak.. bleh makan free BOS kak ra bayar kan.. hehe

- GC - said...

akak sorang je staff pmpuan yg melayu?

|| NaFiRaa || said...

GC..
haah~ sorang jek pompuan melayu terakhir kat opis tuh.. sebab tu akak x de geng makan.. boring sgt~

Munnafendy said...

amboi meriah...ai tak join pun makan besar CNY kak...diorang pilih tmpt ada pork...so i decide xjoin.. =)

MaryaYusof said...

Salam Nafira!

Wah makan busat!

Gaji busat!
Bonus busat!
Mmg bestlahkan...

Kalau I tak kisah bayar mahal, as long sodap! Itu yg penting :)

LYAfrina said...

ohoo..best ooo.. big bos blanje yer..

Cho Zila said...

akak dah pergi shogun tapi di sunway pyramidler... ok kalau boleh kosongkan perut sebab nak makan banyak kot idak rugi...
akak suka gak makan sini. ...

Zura said...

wow siap ade dinner CNY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...