Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 10, 2012

...Aroma Ikan Bakar | View Makanan & Harga...

Selamat pagi.. hari nih ai masuk keje awal~ eleh! masuk keje awal sekali sekala pon nak canang!! orang lain hari2 masuk keje awal.. x kecoh pon!! ko jek yang selalu lewat la..my hubby hantar keje hari nih..naik motor.. saje jek nak manja2 ngan my hubby.. ai ajak bekfes skali dia x nak.. my hubby tu x reti makan pagi2 nih..

Link
okeh.. sambung citer semalam.. hari nih nak view hasil tangkapan kami dikerjakan gaya ape.. heheehe.. Shiela Latif request harga sekali.. boleh2.. x de hal..

tu dia!!! 3 menu yang menggiurkan!! yum yum!! mintak maaf lah.. gambar nampak bersepah2.. maklumlah.. anak ai yang kecik tuh memang suka mengemas.. abes tisu2 di kerjakannye..

okeh.. kita view dekat2 sikit.. kasi terliur..muahahahahaha

KERAPU masak 3 Rasa..
sedapp!! ikan di goreng garing!! cuma sos dia x di hias cantek2.. lagi menggiurkan kalo dia hiasi dengan potongan nenas dan tomato.. slurppp!

SOTONG celop tepong!!! meletopsss!!!!
tepung nye sangat crunchy.. sotong nye segar dan besar2!!! memang dipilih sotong besar pon..muehehehe

udang masak mentega.. butter prawn!
lazat tak terhingga!!! yum yum!

kami makan sampai nak fengsan!!! sebab terlalu banyak!! time memilih sedap jek!! pilih yang besor2 ajer.. x nak kalah tuh.. time nak habeskan.. rasa nak pengsan jek!!! dah kenyang baru nak nyesal pilih yang besor2..muahahahaha..

kusyuk x ai??? ngah korek2 isi kelapa.. si kenik plak duk mengemas meja.. biasalah.. anak darakan.. mesti rajin mengemas.. muehehehe.. sape nak wat menantu leh cop siap2 ek.. rajin tau anak dara ai nih~

muka2 kekenyangan..muahahaha.. gambar ber2 mesti kena ade.. nanti ai komplen plak.. muahahaha.. yang terselit tuh delisha.. hahahaha.

cer tengok muka delisha.. notti kan!! rasa nak gigit2 jek muncung diakan!

eh.. mana kakak dia?? asik2 muka kami jek.. my anis cam biasalah..

main tepi laut.. memang x menyesal lah sewa pondok tepi pantai nih.. senang sikit nak pantau my anis.. tu semua geng main dia.. masing2 x kenal pon.. tapi boleh jek geng..

selambe jek dia gi lepak kat sana.. masa nih semua orang duk amik gambar matahari tenggelam.. cantek sangat.. bukan senang nak dapat view2 cantek cam tuh.. sape yang memang suka snap gambar boleh lah datang sini.. sure x nyesal..

okeh.. pasal harga plak.. ai tak dapat nak view detail dia.. sebab nye kalo korang tengok bill dia pon x paham.. ade harga tapi dia x tulis harga tu untuk makanan ape.. takpe.. ai tulis jek ape yang kami oder hari tuh k~

sewa pondok = RM10

Air
jus mangga
milo ais
kelapa muda

nasi putih untuk 4 orang

ikan kerapu masak 3 rasa..serdahana besar

udang masak mentega..Gred A 6 ekor

sotong celop tepong.. besar a.k.a bapok2 kata org ganu..2 ekor

Total : RM85.00

haaaaa... murahkan~ berbaloi2 jek rasa.. puas ati sangat dapat makan kat sana.. ganti balik x puas makan sotong celop tepung masa balik kampung hari tuh..hehehehe

Ucapan buat My Hubby..
Terima Kasih tak terhingga sebab tunaikan impian isterimu tersayang nih.. terima kasih sebab bagi idea best untuk main terjah jek ke pantai jeram.. nasib lah sampai jugak kita kat sana kan~ terima kasih jugak sebab sewa pondok tuh semata2 nak bagi keselesaan pada isteri dan anak2 makan.. x menyesal pon kita sewa pondok tuh kan~ dekat dengan laut.. view pon cantek.. dan.. terima kasih sebab BELANJA kami makan..muehehhe..

TERIMA KASIH ABANG~ Cayang abang..

sekian.. n3 makan2

p/s: Myra.. tempat duduk lain selain dari pondok tuh adalah percuma.. cuma pondok nih lagi selesa dan dekat dengan laut..

15 comments:

Fieza79 said...

ishh...menggoda selera tol la....lum bekfes ni..tolongg..huhuu..

Myra Jay said...

Seyes memang sedap part sotong goreng tepung, Butter Prawn dan Ikan tu..
Tgkap leleh ;)

RAWSHADE said...

Alamak.. Rasa lapar la pulak.. Sedap giler ikan 3 rasa tuh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hurmm.. ni terus rasa nak ajak hubby gi ni.

Atia Adina said...

amik gambar matahari terbenam...mesti abg am suka...ish...kene pergi ni

Ma said...

mmmm mmg terliur hbs ler.. tang udang n sotong jer.. k da x mkn ikan.. huhuhu.. tp mmg ah murah.. biasa k da abik ikan.. bdk2 n abah bdk yg mkn.. dah rm 60 lbh.. x de sotong n udang.. Bestnyer.. bila la nak pie jln2 sana.. huhuhu

- GC - said...

hamboiii.. saja nak buat sy terliur ni kak..

maszmadi said...

hurm, betul betul, ikan tu kalu ada hias2 lagi mabeles kan.....

lagi best kalu dapat terjun ke laut tur.. wah, terbaieekkk

eB ezrin said...

mak hai, besnyer. suker ar :)

Zura said...

kalau nk makan ikan bakar nie antara tempat yg best n puas hati lah...

::NureeN:: said...

murahnya.. bleh slalu mkn klau mcm ni :)

Papa Mifz said...

happening yer mkn kat situ...makanan nyer pun nmpk fresh...

Salina@IbuAqil said...

Mmg terbaik lah!!!! ;) suker!!!!

LYAfrina said...

sedapnyerrrrrrrrr..
sgt2 berbaloi harga tu...
bgusla anis.. walaupon x knl.. tp pndai bgaul & mulakan psahabatan.. sgt2 bagus :-)

ct rahani said...

memang murah.. berbaloi2.. makanan sedap + view yg besh.. pakkal jauh.. kalau dekat dh terjah dah.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...