Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, January 28, 2012

...Kemanakah Dikau Menghilang...

haih~ mengeluh okeh.. tak baik kan~
Tak tahulah kenapa Mood nak tulis N3 Tadak!!!
Puas dah duk tenung kotak n3 nih.. tapi masih lagi x de Mood..
gambar pon banyak yang ingin dikongsikan..
Tapi Mood Nan adooo..

Terima Kasih kepada Semua yang terus memberi ai semangat untuk hadapi dugaan dari Allah.. ai tahu.. ramai lagi kawan blogger yang juga di uji..malah lagi besar ujian mereka..
kamu2 semua lah yang menjadi inspirasi buat ku..
Terima Kasih yang tidak terhingga..

walaupon tiada coretan di blog ini..
Sebenarnya ai masih di sini.. masih mengintai blog kawan2 dan masih lagi meninggalkan jejak.. cuma Mood untuk menulis sahaja yang hilang..

Moga Hari2 mendatang membuatkan ai lebih bersemangat..
terus menulis dan meninggalkan memori di blog ini..
terus mengintai dan membaca coretan kawan2 semua..
Semoga Kembali Bersemangat!!!
Aminnnn!!!

sekian..

p/s: coretan dariku yang Mood nye kelaut~

10 comments:

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah nnt mst mood zura naik ke darat blk.. Sejuk lama2 berendam dlm laut.. ;)
P/s: TQ sis 4 all the wishes @ doa.. ;)

Siesta said...

HI

awak dtg tgk baju preloved saye
http://www.kissaliens.blogspot.com
sorry,jgn marah k
thanks!

Ekmi Rabat said...

semoga mood akak kembali okey!

mama qistina said...

jangan hilang lama lama cam kita dah la...ni namanya jangkitan virus malas..haha..pepun semoga tabah menghadapi segala ujian yang diberi oleh-Nya...amin

Papa Mifz said...

xpe tunggu mood dah okey then buat entry k..:)

Cik CT said...

sis, email nama penuh n address nak antor fm sabah nih..strawbeyi@gmail.com

sue zainun said...

xper..slow2..lama2 mood ada lah tu tp jangan lelama sangat nanti kita plak rindu..hehe:p

::NureeN:: said...

tabahkan hati kuatkan semangat ya.. moga segalanya berjln lancar AMIN..

Munnafendy said...

letak sekeping gmbr pun dah boleh jadi entry kak =)

MaryaYusof said...

Welcome back Nafira!

Life must go on no matter how hard it is.... Be strong & cheer up k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...