Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 3, 2012

...P.A.N.T.A.I...



Citer balik kampung hari tu.. bawa mak mertua ngan adik ipar gi pantai.. sebenarnya nak gi makan makanan laut celop tepung.. kekekeke.. oleh kerana kami sampai dulu kat pantai tuh.. makanye lepak lah tepi pantai dulu.. x tepi sgt pon.. jauh jugak.. x nampak pon ombak besar mana..

haaaah.. hujuuuung sana nun baru nampak ombak.. jauh jugak lah.. tapi memang leh dengarlah bunyik ombak tuh.. petang tu kami lepak kt pantai yang dekat ngan airport kuala terengganu.. memang slalu lepak kt situ pon~

kemain hepi anak ai nih kan~ menyengih sampai leh nampak semua gusi dia.. kekekeke.. sampai meleleh air liur.. punyerlah hepi..

My anis sibuk main pasir.. memula dia main layang2.. dh boring main layang2..dia main pasir plak..

sape yang nak menunggang kuda pon ade kat pantai nih.. tapi tak tahu lah plak dia caj bape hengget sekali naik..

hujung sana nun ade orang jual layang.. slalunye kat tepi pantai mesti ade orang jual layang2 nih.. nasib lah my hubby dah siap2 letak layang2 anis dalam kereta.. kalo x.. x pasal2 nak kena layan dia merenget nak beli layang2..

dah cukup korum.. kami pon jalan kaki ke kedai..dekat jek pon~ kikikiki.. orang ramai x yah cakap lah.. pastu kena layan diri plak.. a.k.a berebut amik makanan.. langsung x selesa.. lepas nih x mo dah gi kedai tuh..

my hubby jek yg gi berebut amik makanan.. ai sibuk ngan anak2.. last2 dapat jugak lah.. sotong 2 pinggan.. 1 pinggan rm5hengget.. x berbaloi.. sotong ciput jek!! pastu hubby amik ikan celop tepong 4 ekor..sekor rm2.50 pastu amik kopok lekor.. x henggat bape hengget..

x puas makan pon hari tuh.. nak gi amik lagi macam x lalu dah nak harung orang ramai.. x nak dah gi situ kalo nak makan makanan celop2 nih.. carik kedai yang lebih selesa... lagi2 kalo ai yang ade anak nih.. lagi x selesa..

akhir sekali.. tengok lah muka orang sama naik sibuk nak makan.. dapat makan baru diam.. kalo x..memamg ai x boleh nak makan.. sabor jek laaa..

sekian.. n3 gi pantai..

p/s: suka gi pantai x??

16 comments:

SYANI said...

Suka jugak pegi pantai. Nak2 pulak kena tiupan angin laut.. Syok!

Nens Collection said...

kalo bwk ammar ngn die2 skali kene celop tepong tu..huhu..xdan masak lagi aku dh lari balik gayanye..haha

eB ezrin said...

suker3, tapi aerish x suker. hu3

Shiela Latif said...

ibu tak penah sampai terengganu...teringin nak jalan2 sana

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

lama dah xberkunjung ke pantai...best jugak kalau dpt main pantai...
salam kenal ye...;)

ct rahani said...

kat pantai penarik setiu ader satu warung jual makanan celop2 nih.. sedap.. sotong dia pun beso2.. memang puas hati la makan walaupun agak mahal sket..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo ada shah alam pantai, mau hari2 terjah :P

maszmadi said...

seafood celup tepung... macam best jerk makan kat tepi pantai kan..... kat KL ni mana lah port nak carik yerk.. huhu

Atia Adina said...

suka tengok gambar delisha sengeh nampak gusi...comel sangat....

hajarus said...

hajar pun suker sangat g pantai... bila tgk pantai rase tenang je... lg 1 hjr suke sawah padi jugak... :)

Munnafendy said...

ehhh gigi die dh tumbuh satu eh?? hehee comel!

wan habibah said...

hubby selalu bwk g sini tiap kali blk uma MIL... sbb nak mkn celu teppung

::NureeN:: said...

bestkan santai2 tepi pantai.. ellesya klau pegi pantai mmg wat hal sndri.. suka sgt dia..

Papa Mifz said...

wah papa mifz sgt2 suko pantai..:)

MRS. K said...

ofkos la suke!!!!!

LYAfrina said...

pantai batu buruk??
eyhhh..org teranung ke?????
lya duk kemaman je ni.. kalo lalu kot kuantan..nk ke trg msti msk kemaman dulu.. lain kali klo blk trg gtau la..manatau ada rezeki..leh jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...