Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 11, 2012

...WW | Sudah Pakai Subang...


Delisha sudah bersubang.. papa dia gi tindik telinga dia masa balik kampung hari tuh.. ai memang x masuk campur hal nih..sebab ai tak sanggup nak tengok.. papa dia yang uruskan semua.. kalo harapkan mama dia yang penakut nih..memang x pakai subang anak2 ai..muahahahaha..

anak dengan papanye.. 2 2 cekci sebab nak gi mandi.. lepas tindik telinga delisha nampak lebih gegel.. tapi bila pandang lama2..nampak cam boy pakai subang pon ade..muehehehhe..

sekian..n3 WW

p/s: anak korang pakai subang x??

20 comments:

Atia Adina said...

atia sampai skg tak tindik lagi....tunggu dia besar lah....takut dia sakit

Nens Collection said...

hehe..xpe tindik awal2..nnt x sakit mane..;)

Myra Jay said...

Takpe Mama, pasni rambut Delisha panjang mesti Mama pun jeles :)

Mummy Chubby said...

pasni dah leh pow subang emas kat papa yer..hehehee

Munnafendy said...

pasni kena simpan rmbut pjg la kak zura...kasi nmpk gegirl sikit =)

Aishah Jahirah said...

rambut dia xpnjng lg....kalau dah pnjng msti lg cute dgn subangnye...;)

Fieza79 said...

wahh delisha dh tindik telinga..dia tak meraung ke zura..?

- GC - said...

sy dulu dah besar baru tindik telinga. macam kesian pulak tgk kecik2 dh tindik. takut depa sakit

SYANI said...

Aleeya dua kali bertindik. Sekali masa 5 tahun pastu telinga dia bengkak. Pas hilang bengkak dia fobia pakai subang lagi so lubag dah terkambus. Tahun ni dia tindik lagi sebab dia teringin nak pakai anting2..hehehe

maszmadi said...

ujung taun lepas baru jer berhajat nak tindik telinga anak, tapi bila nak daftar taska kami dinasihatkan untuk tidak memakaikan subang pada anak2... so, xder la lagik.. huhu

eT said...

alalala...tomeinyer dia...
eT pon xtindik telinga anak lg...nnti besar tindik sendiri la...haha

eB ezrin said...

braninyer. eB takot nk tindikkan aerish. hu3

wahida said...

cekcinya dia...

Sidratul Muntaha said...

nope..
aku mmg tak akan pakaikan kot?!
sbb dlm mazhab syafie takde dalil..
yg aku pasti mazhab hambali kot yg kate boleh.
entah..
tpi selag man bukan keperluan
aku mmg tak pakaikan lagi
tpinya
klu adik ngah aku gatal tiba2 pergi tindikkan esok lusa
aku tak thulah

::NureeN:: said...

bb girl masa kecik mmg nmpk mcm bb boy kan.. elly dlu pon g2.. tampak lg manis la delisha ni :)

Shiela Latif said...

hehehehe kelakar lah mama nie...ada macam boy pakai suabanglak...baik betul papa dia nie antar gi besubang..kalau ibu pon mesti tak sanggup nak tengok...

Qaseh Suhaida said...

anak sy pun tindik telinga di kampung juga dekat nyonya cina lagi...sekejap je dia nangis

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alya sy x bertindik lg..
1, sbb bdk tu takut benda tajam r else, dlu salu tindik satu- satu kan..
bimbang gak kena satu tinge je pastu dh tanak.. ;-(

2, sbb kena salu tgk if bernanah ke ape kn awal2 ni..
ala, budak alya tu bknnye nk.. huhuh

eh ye la, tp nmpk cam boboi la.. ;-p

LYAfrina said...

woww.. dh pkai subang.. delisha x nngis ke?

ct rahani said...

comel.. pasni delisha leh bergaya ngan subang yg comel2.. hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...