Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 5, 2012

...Kalut Sekejap...

Aduhai... baru rasa lega.. Hari Adalah Hari yang sangat kelam kabut.. letih.. Kalut.. FENAT!!

Hari ini My Anis hari kedua my anis ke sekolah.. dan pertama kali balik dengan orang lain.. semalam memang ai gi amik dia dari sekolah.. hari ni abang dia a.k.a anak ibu yang gi amik dia dari sekolah.. tadika anis tuh dekat jek ngan umah ibu dia..

pukul 12 tadi ai dah siap sedia nak kol untuk tanya keadaan my anis.. dah balik ke belom.. saja nak ingatkan ibu dia jugak.. ye laaa.. dah sibuk jaga budak2 takut dia lupa kan~

sekali bila ai kol no telefon yang biasa.. tetiba.. operator jawab.. 'TIADA DALAM PERKHIDMATAN' ko!!! terus sentap !!! nak nangis pon yer jugak.. terus kol lagi dan lagi dan lagi!! jawapan tetap sama!! pakai tepon opis pon sama jugak.. ai start CUAK dah nih.. macam2 pikir dah.. huhuhuhu.. RISAU giler..

Kalo dekat ai dah balik dah.. tapi perjalan dari opis ke rumah amik masa jugak.. pikir2..nak buat camner nih.. tetiba! TING!!! mentol dalam kepala nyata.. sepantas kilat tepon laki ai.. suh dia balik dengan segera.. cek my anis dah balik ke belom..

dalam nada memaksa jugak lah ai suh jugak laki ai balik tengok My anis.. Kena jugak balik sebab memang x dapat kol ibu dorang.. sekejap lepas tuh dapat kol dari my hubby..

Alhamdulillah.. dah selamat balik dah.. LEGA sangat rasa hati.. bila dapat cakap ngan My anis.. terus mintak no telefon baru ngan ibu dorang..

terima kasih abang sebab kena paksa balik rumah.. nasib baik lah tempat keje my hubby dekat jek ngan rumah..

LEGA sikit hati..

sekian.. n3 kalut..

13 comments:

eB ezrin said...

alhamdulillah, kalo ko kat tmpt haku yg jauh nih camner la zura?... huwaaaaaa...

sue zainun said...

yelah kan..haruslah risau sb kol tak dapat.apapun semua dah ok.selamat bersekolah adik anis..belajar rajin2 ye..

Mummy Chubby said...

btol2 kalut eh...he3

LYAfrina said...

huhu.. mcm mana tiba2 telefon tu tiada dlm pkhidmatan yer,, ujian2.. yela.. mmg kt bimbang sgt kselamatan ank kita kan..

Myra Jay said...

Kalau myra pun cuak jugak..

Nak buat keje pun tak senang kan..

::NureeN:: said...

selagi x dgr suara mmg ati gelisah kan.. :)

Nens Collection said...

ibu die tukar no x gtau ke?..baru tukar ke dh lama?..cuak jgak tu..huhu

|| NaFiRaa || said...

neni..
rasanye baru lg..sebab hari tuh call no tuh dapat lagi.. memang ibu dorang ade kabo yang dia pakai no maxis.. tapi anak dia yg lelaki pakai.. dia dop kabo plak yang dia nak stop no lama tuh.. huhuhu.. debor kejap.. nasib tempat keje abang dekat jek.. haih~

maszmadi said...

iskiskisk, kalu masz pon kalut cengitu.. silap2 leh nangis kat opis nieh ikir anak... huhu

mamalieyna said...

alhamdulillah..mmg kalut kita bab anak2 ni..huu~

salam tahun baru 2012~

Atia Adina said...

yer lah...bab anak ni memang kalut....sayang punya pasal....

Cho Zila said...

biasalah kita rasa kalut kalau berkaitan ngan anakni.. maalumler kita rasa serba tak kena lagi kita tak tahu kisahnyer...

ct rahani said...

Alhamdulillah.. seb baik umah bbsitter ngan tadika anis x jauhkan.. sng la x yah naik transport bagai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...