Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 13, 2012

...Tambahan Koleksi | Terima Kasih Adikku Nens...

fuhhh~ lepas lunch baru nak tulis n3 hari nih.. hari masuk keje lambat..hehehe.. bukan saje2 lambat tau~ ai ngan my hubby pergi lawyer ofis untuk sign loan agreement.. hehehe..dah push2 banyak kali baru laju sikit keje dorang nih.. semalam ai kol dia suh datang petang.. mana boleh!! ai keje laaa... trus ai kata nak datang pagi nih.. nak tak nak dia kena kata ok.. hehehe.. setel bab loan rumah!!

haaah.. hari ni nak kongsi citer pasal barang2 koleksi ai... n3 nih lebih kepada n3 menunjuk2 hadiah yer kawan2.. alaaa.. sesekali wat n3 tunjuk2.. kikikiki

tadaaaaa... banyak x?? banyak x?? eleh!!!
haaaaa... ni semua hadiah dari adik ai.. Nens Collection.. banyak kan~ nampaknye tahun 2011 aritu adik ai banyak berjalan..sebab tuh dia kena beli banyak hadiah untuk kakak kesayangan dia nih..muahahahaha

jom zoom satu2 hadiah ape ai dapat..

tadaaaa... FM.. kegilaan ramai blogger neh!! kan! kan! ramai blogger yang kumpul FM.. termasuklah ai.. bila dia tanya ai nak kirim ape.. mesti cakap nak FM.. adik ai pon dah kenal sangat ferangai kakak dia neh!

FM nih special tau.. dari obesi yer kawan2! cer tengok betol2.. VIETNAM.. waahhh.. bertambahlah koleksi FM dari obesi ai..

tadaaa... FM yang ke 2.. dari Pulau Tioman!! nampaknye adik ai dah merayap ke banyak tempat dah.. ai jek belom sampai lagi kat pulau2 nih..jeles woo.. neni~ jom gi Cameron Highland nak?? best skit gi ramai2.. leh pakat2 amik gambar.. kekekeke

okeh.. 2 FM itu dah siap melekat kat peti ais kat rumah ai.. best2!!bertambah koleksi ai..

nak jugak tayang semua koleksi FM ai.. heheheh.. kata n3 menunjuk-nujuk..hehehehe.. so kita kasi tunjuk lah.. ade sape2 lagi yang bermurah hati nak tolong tambah koleksi FM ai??

1 keychain jek nih.. depan dan belakang punye gambar..

lagi~ dapat keychai.. pon dari VIETNAM.. ai tak bape nak tegar kumpul keychain ni sebenarnye.. tapi bila orang bagi ai amik jek.. nampaknye koleksi keychain ai makin banyak dah.. lepas nih nak kumpul keychain jugak.. kikikiki

lagiii... haaa.. ai dapat telekung sembahyang dari adik ai.. pon dari VIETNAM jugak.. cantek sangat telekung nih.. kain dia lembut jek..

Neni.. terima kasih atas semua hadiah2 ini.. lepas nih kalo gi jenjalan lagi..jangan lupa kakak mu yang tersayang ni yer.. kikiki

jom kita plan gi jenjalan berjemaah nak??

sekian.. n3 tunjuk2..

p/s: ade sape2 lagi nak kasi ai hadiah??

p/s: eB.. mana eB dapat/beli FM Upin dan Ipin yer.. dah lama Anis suh tanya kat untie eB dia..muehehehe

15 comments:

Aishah Jahirah said...

pengumpul tegar ni...hehee..nini kumpul keychain kakak dia kumpul FM. bestnye sama2 ada minat mengumpul, masing2 support....;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak jugak FM..nak jugak nak jugak :p

Myra Jay said...

FM Vietnam tu seyes UNIK & cantik ;)

Nens Collection said...

HAHA...SAMA-SAMA..
sharul ckp bulan 2 @ 3 kene g tioman lagik..tp xth lagi..cuba standby sipan duit..kalo x boleh follow..

g cameron best gak..jawabnye kene sewa kete besar aku..sbbnye tu impian mok sharul nk g cameron jd mak die pon bwk ma n ayh kite pon kite bwk..hehehe..best2..try r searh cameron bape bajet,boleh main kutu sipan..hehe

Papa Mifz said...

papa mifz pun suko kumpul FM...:)

oya said...

suke2..sy pun ade kumpul byk..around the world bebeh..;)

- GC - said...

sampai penuh peti ais

Mummy Chubby said...

Mummy slalu dpt FM tu tap letak kat opis je. kalo letak kat umah, mmg konpem ilang.hehehee

Munnafendy said...

mak ai..penuh peti ais..jgn xjmp tmpt bukak peti ais tu dah la ye kak zura =)

ct rahani said...

wah meriah esbox.. kalau anak sy dh lama wat menan tuh.. huhu..

Qaseh Suhaida said...

cantek la FM peta vietnam tu...

eyndayusoff said...

Banyaknya FM :-)

Dalila Hamid said...

banyaknya koleksi

Shiela Latif said...

Terbaekkk

MaryaYusof said...

Saya pun suke kumpul FM, telekung dr vietnam mmg cantik handmade die kan... murah lak tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...