Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 6, 2010

...Bercinta Dalam Hujan...




semalam ai balik keje hubby ai amik nek motor.. nak di jadikkan cerita semalam petang adalah hujan!!! baju hujan ade satu jek!! tu pon hubby ai pakai yang baju jek!!!

apalagi kami pon merempit lah dalam hujan... syok jugak mandi hujan neh!!!
lama dh x mandi hujan..mueheehehe...


sampai2 rumah.. 2 2 lenjun ko!!! hahahaha..
amikkkk!!!! nak mandi hujan sgt!!!!hahahahaha..
dah la kai baju kurung!!!

ai masuk rumah mandi dan laki ai pi amik my anis kat rumah IBU dia.. jalan kaki jek.. bawak payung!!!! okehlahhh.. bawa 2 payung.. harap2 x de lah basah sgt my anis...

TAPI!!!!!! bila ai kuar jek dari bilik mandi..
korang tau ape dah jadik???????

tengoklah sendirik!!!!!

Mereka mandi ujan KO!!!!!!!!
astaga!!!!! buat2 cuci kete lahhh..cuci motor laaa...
adoiiiihaiiiii!!!padahal nak mandi hujan!!!!
abaikan my anis yang kai spender jek tuh!!!

ai nengok pon berbulu jek!!!!
dah!! dah!!! x yah berlakon sibuk!!!!
nak elak mama membebel lah tuh!!!!

haih!!! nape lah ai balik trus mandi.. kalo x boleh joint dorang mandi hujan..muahahaha
nak jugak tuh!!!!

sekian..n3 org mandi ujan!!

p/s: anak korang mandi hujan x???


14 comments:

chugie said...

aheheh..kalu dulu masa kecik2, memang saya suke mandi ujan.. pastu kene marah ngn arwah mak! adoiya! tp skang ni, risau je nk kasi anak mandi ujan sbb ujan dulu x sama ngn ujan sekarang kan..

monica said...

anak sama dgn bapa..:P

memang anak bapa..:P

Kancilbiru said...

rajin sungguh anis cuci keta...ke nak main hujan anis yer? heheeh

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

pak long said...

salam buat tuan umah..memang syok mandi ujan...

Sharinginfoz said...

lamanya tak main hujan...

yun said...

hahhaa...
sonok pe men hujan..da lama tak men hujan ni..
kat uitm dungun dulu ada gak men hujan..huhuhu

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah anis seksinye....fewiiitt..~!! hahahaha~!!!

"apa yang penting...kerjaasaamaaa.."

Lia3003 said...

haha...mamanya jeles..erm, saya dah lama x mandi hujan, rasa macam nak lepas gian gak, tp malu

Lia3003 said...

haha...mamanya jeles..erm, saya dah lama x mandi hujan, rasa macam nak lepas gian gak, tp malu

blueCITY® said...

wakakakkaka...

seronok kan
susah payah bersama org2 tersayang

mesti bahagia jerk
heeeeee

tahniah
teruskan bahagia bersama

heeeeeeeee

Zoul said...

Pergh.. jimat tol.. basuh kete pakai air ujan.. he he
sampai skrg aku masih suka main ujan..

nOhAno said...

aiyoh... sonoknya dia men ujan, buat2 tlg basuh keta... bijaknye!! teknik yg bijak... saya ms kecik x tpiki lak idea ni =P

Eyriqazz said...

fuhh..bestnya mandi hujan..dah lama tak mandi hujan

bebelsokmo said...

BES.......TP LEH DEMAM TUH LAU MANDI....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...