Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, March 10, 2010

...Kena Usik Ngan My Anis...


Korang ade x binatang yang korang x suka?? geli ke??
ai ade~~x pasti kenapa ai mmg geli yang amat ngan binatang nih sekor..
mungkin sebab masa kecik2 dulu..budak2 nakal kat tempat ngaji Quran suka ngusik binatang nih!!! sampai sekarang ai mmg fobia lah ngan binatang nih!!

binatang itu adalah KATAK!!!
ai x suka KATAK!!!
uweeekkkkkkkkkk!!!! geli!!!

nak di jadikan cerita.. my anis pon dh tahu yang ai tak suka binatang tuh!!
papa dia lah yang tukang ajar tuh!!!
makin tambah hot!! bila!!!

dalam banyak2 buku My anis.. ade satu buka yang ade gambar katak ko!!! haih!!!

dalam buku nih lah!!!! ai slalu kena usik ngan My anis!! dia bukak page yang ade gambar katak..pastu dia tunjuk lah kat ai!! nakal kan!!
bila ai menjerit!! dia pakat2 gelak ngan laki ai!!komplot ko!!!

tapi!!! sekarang nih dia guna kaedah len plak nak kenakan ai!!! bijak sungguh dia kalo bab2 ngusik mama!!! korang tau cam ner???

dia bukak page nih.. pastu dia tanya ai..

"mama! mama x takut elephant kan?? kan??"

ai pon jawab lah.. haah~

untuk pengetahuan korang... page yang ade katak tu adalah selepas page nih!!!
dan bila dia selak!!!

gambar terpaksa di blurkan disebabkan kegelian yang melampau...muahahaha

kuarlah page nih!!!

pastu My anis tanya lagi.."yang nih??!!!"

bila dengar mama jerit!!! dia boleh gelak ko!!! adoiiilaahhh!! kena buli ai!!!
sekarang nih ai slalu sembunyikkan buku yg ade gambar katak tuh!!!muahahahaha..
ooooooo... nak buli mama eh!! padan muka!! buku hilang!muahahaha

sekian..n3 kena buli

p/s: u all ade takut/geli/fobia kat binatang x??

12 comments:

Kancilbiru said...

aku geli lipas...huhuhu

chugie said...

amboi..nottynye lah anis ye. sian mama kene sakat ngan awk..

saya pun geli ngan katak n cicak jugak!

Siti said...

hahaha..sampai gambar pun kena blurkan yer..
siti geli apa yer..ct kalau just tgk jer mcm tu ok kot..jgn tetiba terserempak atau tersentuh...huhu..mmg geli..

uMMiIRa said...

he...macam2 karenah anak2...menghiburkan w/pun kadang tu bila dorg buat perangai...masya Allah...geram sgt2...he3...

Mystic said...

ekeke... comel nye katak ngeee~

Elyn said...

i geli ngan cacing!!! sgt la tak bule bercucuk tanam sebab kegelian tahap melampau!!

Sharinginfoz said...

memang geli kan katak....

Mummy Chubby said...

mummy geli ular...kalo nmpk gamba ular dlm paper, mummy akan koyakkan dulu baru baca...

Jawa a.k.a USERMODE said...

hua hua hua... katak~!!! macam Asmida dalam citer Ali Setan lak :P

kulop ludin said...

peh...
aritu nampak satu kedai proses katak masak mcm rendang minang....

peh......

pak long said...

salam..
memang klas ko dik anis...pak long tabik ngan dik anis...caya la

bebelsokmo said...

kelakarlah sis ni......tp sis saya pon sama....geli cicak.....eeeeeiiii...tengok gamba pon tak boleh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...