Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 16, 2010

...Selesai!!!...


SELESAI!!!!
berjaya mengharungi saat2 gentir!!!

sekalung tahniah buat diri aku sendirik!!!muahahaha
kerana berjaya mengharungi cabaran ini!!!
yang paling ai bangga adalah!!! dokumen yang ai handle tidak menyumbang sebarang isu/kesalahan!!! Alhamdulillah!!!


terima kasih yang tidak terhingga kepada Mr yap a.k.a ISO consultant dari Qconsulting yang telah banyak membantu ai dalam menghandle dokumen2 ISO nih!!

sesape kampeni dia yang nak apply ISO..ai cadangkan u amik Mr yap sebagai consultant sebab dia adalah sgt best!!! sgt membantu ai dalam menjawab sume soklan dr auditor!!

terima kasih untuk ISO team ai!! yang telah sama2 bekerja keras untuk menghadapi audit nih!!
kepada yang goyang kaki tunggu dapat nama jek!!!
lantak ko lah!!! malas ai nak layan!!

sekian.. n3 org baru habis audit..muehehehe

p/s: korang kat opis bz x ari nih???

12 comments:

chugie said...

heheh..akhirnye ye kak.. so pasni bleh ar concentrate kat blog! huhuh..

YUN said...

tahniah2..abis audit dgn cemerlang...

dbalkis said...

lega la tu ye..congrats!!!!nanti kene audit lagi..hehe

monica said...

congrate sis..:)

|| NaFiRaa || said...

chugie...
hehehhe.. boleh ar slalu tgk blog..muehehehe

|| NaFiRaa || said...

yun..
haah.. sgt cemerlang!!! happy sgt!!

|| NaFiRaa || said...

dbakis..
lega sgt!! haah.. ujung tahun lagi skali audit..:)

|| NaFiRaa || said...

monica...
thanks mon..:)

pak long said...

salam buat nafiraa..
tahniah..ko memang klassssss...nanti nak blajor ISO la...

Intan said...

Tahniah coz dah settled! Gud job :)

|| NaFiRaa || said...

pak long..
w'salam pak long..
mekasih..muehehehe.. bulih~~ pak long pon kena buat iso ke???

|| NaFiRaa || said...

intan..
mekasih~~:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...