Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, March 15, 2010

...Yahuuu!!! akhirnya!!! Dapat jugak Buffer Earning..



Korang!!!!!! mood ai hari ini adalah sangat happy!!!!
rasa nak cium2 jek pipi2 u all suma!!!!muahahahha

HAPPY!!!!!!!

eh!! lupa plak nak bagitau pasal ape ai happy sangat hari nih...
no.. no..no.. bukan2!! bukan pasal ai nak tambah anak lagi!!
tapi!!!!

klik utk tgk lebih jelas

ai dapat buffer earning u!!!! dapat 2 buff plak tuh!!!
sonok giler!!! sebab nye.. sepanjang ai bergelar blogger nih!! ni lah pertama kali ai dapat buffer earning!!! pertama kali okeh!!

orang len dah bape kali dapat.. tapi ai tak pernah dapat... sedih sgt u!!!!
tapi!!! hari ni ai dh dapat!!!!lalalala

senyum sampai telinga ari nih!!!!

dan hati ai adalah berbunga2 pada hari ini!!!
isnin penuh bersemangat hari ini!!!!

terima kasih kepada nuffnang yang sudi bagi ai buffer
dan..
tak lupa jugak buat teman blogger yang sudi terjah blog ai
dan klik2 iklan kat blog ai..
sayangggg u all semua!!!muasshhxxx!!!

kepada yang belom dapat jangan putus asa okeh!!!! kena usaha dan usaha dan usahaaaa!!!

sekian.. n3 org happy..muehehehe

10 comments:

Siti said...

waaa..syok....tahniah!tahniah!

Kancilbiru said...

wahhh tahniah....makcik lagi kayo la pasni...hehe

pak long said...

salam..
memang ko betul-betul appy...ni yg ai jeles ni....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waa..
beshnye..
kte baru nk berjinak² dlm blog ni.. hhuhuu

shila said...

conrats kak..hehe kita sama2 dpt buffered hri ni..

yun said...

ehh..yun pun br dapat gak..
tapi tak tau pun Buffered Earnings tu pe..
maklum le, baru berjinak2 dlm nuff ni...
story ckit pasal buffer ni pada sape2 yg pakar...

yun said...

ehh..yun pun br dapat gak..
tapi tak tau pun Buffered Earnings tu pe..
maklum le, baru berjinak2 dlm nuff ni...
story ckit pasal buffer ni pada sape2 yg pakar...

Intan said...

Congrats to u!

Intan pon sama gak br smlm 1st time dpt BE from Nuffnang...alhamdulilah :)

Elyn said...

wow!!!!

eynda said...

Tahniah :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...