Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 30, 2010

...My Look...

wew!!! percayalahhhhhh...
ai pon nak joint jugak!! nak buat duit lebih jugak!!
dr semalam lagi ai duk nengok org wat post pasal nih..
malam nih baru terbuka hati nak ke website My Look nih
muehehehehe

so... pada yang belom terbuka hati lagi.. n nak try jugak cam ai..
leh lah klik sini.. My Look

MyLook ini macam google and yahoo jugak (search engine). So setiap kali korang search korang akan dapat 0.22 sen, tapi setiap hari just max 5 kali je.. So kalau sehari korang dah boleh dapat Rm1.10. Seterusnya korang kira sendiri la ye..

Okey dekat bawah ni earning aku untuk hari ni.

Apa yang perlu korang buat just sign up for free and the dah boleh start search and terus earn money!! Okeylah sapa2 yang berminat bolehlah clik sini MyLook

Okey jangan segan nak joint k!!! boleh gak tambah duit jajan..muahahaha

sekian.. n3 nak share ngan korang..

4 comments:

iem said...

yey ramai dah join kan..
bagus2 duit free sapa tak nak kan..

chugie said...

wah..bgus ke ni sis?? emm.. should try ni!

|| NaFiRaa || said...

chugie..
sis pon baru try.. jon kita pakat2 cuba nasib meh!!

|| NaFiRaa || said...

iem..
haah~ rugi lah sape tolak!!muehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...