Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 7, 2010

... Kasut Raya~ lalala...

Persiapan raya yang hampir selesai.. lega rasanye dapat carik kasut n selipa raya.. bukan senang nak memilih barang raya nih rupernya.. baru ade anak satu.. kalo anak 5 macam adik beradik ai.. mau pengsan ai nak settlekan persiapan raya..

baju untuk pakai hari raya pertama dah siap.. weken hari tuh pusing2 seksyen 18 untuk carik kasut n selipa untuk kami.. akhirnye selesai jugak bahagian kasut n selipa.. jom layan gambar kasut n selipa kami...hekhekhek

kasut kaler pink untuk my anis... cute dan sangat murah!!! memang susah nak jumpe yang harga murah cam kasut My anis nih..

yang anggun nih plak adalah milik ai.. muehehehe.. pon murah jugak.. dapat sale 50%.. terus angkat sepasang...

nih yang ensem skali nih.. hubby ai punye.. kasut raya merangkap kasut futsal..muahahaha.. jimatkan.. 2 in 1..lalalala tapi hubby ai punye ai dah belikan dia 1 capal... boleh lah gilir2 masa raya.. muehehehe

selipa raya yang x bape nak raya untuk anak dara ai sorang tu laaa... sebenarnye selipa nih dah beli awal lagi.. tapi beli besar sket untuk dia.. so simpan dulu.. dah alang2 nak raya nih.. boleh lah anggap selipa raya..muehehhe.. jimat mama~

balik rumah jek trus menerai~ sendirik pakai.. sampai stokin berpusing2 atas bawah... muahahaha... macam mama dia dulu2 jugak... 3 kali sehari menerai kasut raya.. sampaikan kasut baru jadik x bape nak baru bila hari raya... muahahha.. itu citer dulu laaa... kikiki

sekian.. n3 tunjuk kasut raya..lalala

p/s: mood raya makin membuak2!!!

p/s: dah beli kasut raya ke korang????

p/s: korang start cuti raya bila??? ai start esok.. so hari ni last keje.. jumpe balik 20hb..lalala

9 comments:

Kancilbiru said...

alolo comelnya kasut pink anis tu...

Atia Adina said...

amboi...excitednya dia ngan kasut baru.....kemain lagi

mama qistina said...

syokkan tak sabar nak raya ..malam ni iela balik ganu dah ...seronok tengok keletah anak dara zura tu...

HaNTwO said...

wahhh raye sakan akak nampaknya...hehe

chugie said...

wah.. dah settle semua ye.. x sabo nk raya kan!

selamat hari raya.. maaf zahir batin ye!

Fieza79 said...

bab kasut raya dh setel...tp kita ni cm na arr takda kasut raya lg...huhu

paan said...

selamat ari raya nafiraa....jarang beli kasut raya time raya2 nie..hahaha

baju raya pun belum beli lagi.. huhu

Yuni Aisyah said...

raya sakan nmpk sis..hehe..
tringgt lak time tecik2 g shopping same2 ngn family..skrg bila dah besar nie shopping sendiri2 je..huhu

selamat hari raya buat sis sekeluarga..=)

kakngah said...

kite tk beli pun kasut raya lg... tak beli tak pe.. kalau beli lg bagus hihihi!!!

esok masih keje lg.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...