Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 27, 2010

...Weken Nan Hujan....

adessslaaa.. veri de bizi hari nih!!! penat!! tension television!! sampai ke saat ini keje masih x siap2 lagi.. ai pon x tau keje ape yang banyak sangat tuh.. muehehehe...

sian blog ai.. sunyi sepi jek hari ni.. cam tak de tuan blog jek..kekeke.. sebenarnye ade jugak ai curik2 bukak blog u all dari pagi tadi.. cuma nak melalut kat blog sendirik jek x sempat.. nih ai curik2 masa time bos tadak..muahahaha..

weken semalam lebih kepada siapkan kerja2 suri rumah yang banyak terbengkalai.. memang ai x de jemputan open house pon.. *dan2 buat muka sedih..

paginye plan nak buat house keeping laaa... petang baru plan nak keluar.. lepas tengok citer melodi masing2 tertido kecuali my anis..maknanye mama ngan papa dia jek tido..muahaha.. kejut2 jek bunyi hujan turun.. menggelupor bangun angkat 2 toto yang di jemur.. seb baik terjaga.. kalo x~ mau lenjun toto tu kena hujan... lebat jugak laaa...

kat rumah ai nih pantang hujan.. ade jek xtvt yang disengajakan untuk mandi hujan.. haih~ yang tua lak tu mengajaknye...

haaaaahhh! time hujan nih la nak basuh kete laaaa.. basuh motor laaa.. padahal nak mandi hujan.. my anis bukan boleh tengok papa dia jek mandi.. mula lah menggelupor nak mandi jugak!!

biar dia!!!! kalo x bagi memang dia bergulinglah tengok papa dia boleh mandi...dia datang dekat ngan mama dia sambil wat muka seposen nih ade sebab dia...

mintak makanan..muehehehe... laparlah tuh.. mandi sampai bibir tukar kaler biru.. sejuk!!!

buat masa nih My anis x pernah lagi demam lepas mandi hujan.. mungkin sebab dia dah biasa mandi hujan kot.. papa dia tuh pantang ade hujan lebat sikit.. ade jek benda yang nak di basuhnye.. my anis tumpang sekaki lahhh!!!

sekian.. n3 weken kami..

p/s: korang banyak ke dapat jemputan open house???


12 comments:

NoRMie said...

nape mama anis tak join sekali.. ala2 industan gitu.. pastu bukak lagu kuc kuc hota hei.. huhuhu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ada lah 2 buah..hehehe.nuha pun hari tu main hujan tak demam jugak.Alhamdulillah.

Kancilbiru said...

uiisshh mmg anak papa betul...semua nak ikut papa dia..ekeke

nur said...

bestnya mandi ujan...
ALL IN ONE

Zaidah said...

klu mama join skali lagi meriah kan....bila dah kesejukan bleh makan.....main hujan sekarang nie bahayalah...tak macam hujan dulu2...

mamaaerish@eb said...

np x join?... musti best... hik3

chugie said...

amboi.. main hujan ye.. tak takut demam ke tu anis cayang oi..

mamalieyna said...

wooo bestnye main hujan! tak demam pulak tu ye,,,tahan betul si anis ni..maybe dh biasa kot ye..baguslah camtu! ^_^

oooh weekends yg sgt2 memenatkan..takde free time langsung, mcm tak cuti je sbb dok habiskan masa g mkn2 umah orang..huhu..makan2 pun penat!

abah_izz said...

Bab cuci kete ni...Time hujan untung kalau basuh sendiri..leh jimat air..TAPI kalau lepas cuci kt carwash pastu hujan memang menyumpahh...

Sharinginfoz said...

kesian sampai lapar pulak mandi ni

GaDis CoMeL said...

lepas mandi hujan memang perot cepat rasa lapar. hehe.

Atia Adina said...

bestnya dia main ujan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...