Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 30, 2010

...Selsema = MC...



walawehhh~ bersiaran langsung dari rumahhh~ hehehe.. MC lorr.. semalam balik kerja x tahan dah.. cukup pekej!! tunggu hubby balik kerja trus gi klinik..


masa jumpe dokter.. dokter tanya ai nak MC ke x.. ofkozzz lah nakkk!! dan2 mintak MC untuk hari nih.. muehehhe.. nasib baik x mintak MC untuk 2 hari..lalala..

My anis, papa dia hantar rumah Ibu dia.. pagi2 lagi dah kena bangun.. slalunye kalo ai hantar.. pukul 8 ++ baru bangun.. hari ni pukul 7 dah kena bangun.. siap boleh lena atas motor papa.. cian dia...muehehe

dalam2 MC pon kena buat kerja jugak u!! pukul 9 ade kol mintak ai pergi bank.. sign dokumen penting.. nak x nak kena lah pergi jugak.. tapi dorang datang amik ai kat rumah.. x de nye ai nak drive sendirik pergi USJ taipan.. kang x pasal2 sampai ke taiping.. sesat..hek hek hek..

habes jek sign dokumen.. bos ai banjer makan terus.. bagus~ x yah ai pening2 nak makan ape tengah hari nih!! plan balik tadi nak makan ubat.. tapi x jadik bila teringatkan blog belom jenguk lagi hari ni.. kalo ai makan ubat.. 98% ai konfem akan tido.. ai nih pantang makan ubat..lagi2 ubat selsema.. trus pengsan...

sekarang nih ngah blogging sambil mendobi baju.. dah abes semua kerja yang patut baru ai makan ubat.. pastu tido..lalaala

sekian.. citer orang MC

p/s: rasa esok pon nak MC lagi jek..muahahaha

p/s: korang buat kerja rajin2 k~ jangan mengulat~ hehehe

16 comments:

Atia Adina said...

wah....mesti banyak MC ra tahun ni....memanjang jer MC...sia dia...moga cepat sihat

Fieza79 said...

uwaa selesema...sgt tk best kan..
tk sihat pon ttp berblog...hehee

chugie said...

mc2 pun still kena p buat keje ka? siannye... luckly bos belanja, terubat gak hati :D

CiK QiQi said...

ekeke..cik nafiraa..moga cepat smbuh tau.hehehehe

sahromnasrudin said...

salam ziarah..kenal blog ini dr blog abah izz...semoga tuan blog sihat sejahtera hendaknya dan dilimpahi rahmat dari Ilahi

GaDis CoMeL said...

ahhh.. dah lama tak MC.. doktor kat klinik panel tu macam haram, org demam nak pengsan pun tak bagi MC..


haha

fairuz n nani said...

get well soon sis...=) skrg musim mmg xmenentu..senang nak kene flue..huhu

mahira oya said...

get well soon...

|| NaFiRaa || said...

atia adina...
muehehehe... kan~ asik MC jek!!

|| NaFiRaa || said...

fieza..
mmg pon.. lubang hidung asik sumbat jek.. nak bernafas pon sangkut2.. blogging tetap berjalan..hehehe

|| NaFiRaa || said...

chugie...
terpaksa kena pergi jugak.. nasib dorang datang amik kat rumah.. kalo x..mmg x pergi sendirik punye..

|| NaFiRaa || said...

Cik Qiqi..
mekasih cik qiqi..

|| NaFiRaa || said...

sahromnasrudin...
mekasih yer... salam kenal k~

|| NaFiRaa || said...

gadis comel...
muahahaha.. tukar klinik lain laaaa... tengok akak punye klinik.. siap tanya lagi nak MC ke x~ baru best~ muehehhe

|| NaFiRaa || said...

fairuz n nani...
mekasih nani.. tu laaa.. musim kan~

|| NaFiRaa || said...

mahira oya...
tq..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...