Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 3, 2010

...Kena JAM Hari nihhhhh!!!....

pic ehsan en google..

walaupon gambar kat atas ai google jek.. tapi.. kat sini jugak lah ai kena jem tadi... lepas jek toll batu 3 kat federal trus x gerak dah!!aduuuiiiii!!! tensen sungguh pagi nih...

sebelom masuk federal tuh ai dh jam dah kat kilang gula tuh.. jem sampai kilang roti hi5 tuh~ memang menguji kesabaran sungguh.. nasib baik radio Hotfm tuh pasang lagu raya.. sejuk sket hati ai yang panas nih..muehehhe..

sampai2 jek opis jam sudah pukul 9.30 pagi.. setengah jam lambat!! kaki rasa nak tercabut dah nih.. tu bawak kete auto tuh.. kalo bawa manual.. mau ai MC trus hari nih.. kaki bengkak!!! muehehehe..

sampai jek opis.. tengok bilik big bos sudah terang benderang.. alahai.. big bos ai sudah masuk.. awal plak hari nih...kikiki.. trus jalan buat muka x bersalah.. nasib baik x kena tegur..muahaha.. ai rasa dia pon kena jam jugak tuh..muahahha.. cuma nasib dia baik sebab driver dia suka cilok sana sini.. ai plak pemandu berhemah..iye lah tu!!! muahahaha

okeh.. n3 pendek dulu.. banyak bende nak share nih... tapi keje pon banyak nak kena siapkan.. nanti sambung lagi.. cauuu!!!

sekian.. n3 jalan jam & lambat!!

p/s: sape kena jam jugak hari nih angkat tangan!!!

26 comments:

Kancilbiru said...

tak kena jam...syukur syukur..hehehe

HaNTwO said...

hehehe...besa la kak...jem sedap dimakan..tapi jamm rase cam nak lempang..

Atia Adina said...

akak lalu depan kilang gula gak pagi tadi....tapi tak jem....masa tu dalam kul 7.35 rasanya

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku jam? tak..balik karang laa kalo jam pun.

bintangku said...

kat area situ, time raya jer rasanya jln raya boleh buat tmpt main badminton.

Zura said...

nasib baik ada jalan dalam so clear..

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
haih.. kat federal minggu nih hari2 jam!! tensen sungguh!!

mahira oya said...

sakit hati biler jam...
jam mcm biase..kalu jam luar biase..abeh la..

|| NaFiRaa || said...

HaNTwO..
haah.. betol tuh.. kena plak yang jenis suka himpit2 kete tapi x bagi signal..rasa nak langgar2 jek kete dia!!!

|| NaFiRaa || said...

kak Ad...
raa sampai sana dalam pukul 8.20pagi.. jam teruk pagi tadi!!! geram sangat!!

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
haih.. bertuahnye lah keje dekat nih.. x jem plak tuh.. raa hari2 jam!!

|| NaFiRaa || said...

bintangku...
haah.. betol tuh.. tapikan.. ingat dekat nak raya nih kurang lah jam.. skali makin teruk jam nye!!

|| NaFiRaa || said...

Zura...
kalo lah tahu jalan dalam.. x mau lalu federal tuh!! bulih EMO pagi2!!

|| NaFiRaa || said...

mahira oya..
hari nih jam dia menghampiri luar biasa dah.. kuar tol trus stop.. slalunye sempat gak tekan minyak skali dua.. hari nih x sempat!!

Fieza79 said...

kalo gini tahap jem nya aduss sgt la stress....kalo bole mkn jem dgn roti tk pe la jgk...huhu pose...

hamzah ian said...

raye nnt mesti jem camni.. hahaha..

|| NaFiRaa || said...

fieza...
haaaa... cam tuh jam nye pagi tadi.. nak tercabut kaki ni haaa.. seb baik x kena marah ngan bos~

|| NaFiRaa || said...

hamzah ian...
huhuhu.. harap2 janganlah jam teruk.. x sanggup woooo...

mama qistina said...

sabar ye ...tu baru nak pegi keje...nanti taim nak balik kampong jammmmmmmmmmmmmmmmmmm tak hingat ooo..

|| NaFiRaa || said...

mama qistina...
huhuhu.. harap2 jangan lah jam teruk sgt.. x sanggup wooo..

M a W a D D a H said...

adah tak kena jem rini...hehe..so xleh angkat tangan...hihi

abah_izz said...

ciannyer..rindulak rasenya nk jam-jam ni...dh dok ganu ni..tak terasa lak macam tu..n nk lalu pun kna bayar....ha ha2

|| NaFiRaa || said...

Mawaddah...
sonoknye gi keje x kena jam!

|| NaFiRaa || said...

abah_izz...
huhuhu.. bestkan duk ganu.. kurang lah jalan jem.. kalo jem pon time raya.. semua orang kuar shopping..mueehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

wah,dah lama tak kena jam.sok balik malaysia,buleh la merasa.muehehehe!

|| NaFiRaa || said...

anis...
ai dh tak lalu dah nak hadap jam hari2!! letih wooo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...