Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, September 19, 2010

...Rindunya....

tadaaaaa.. kembali bersiaran!!!
rindu! rindu! rindu! rindu giler nak berblogging!!

kat kampung x dapat nak on9 u all!! laptop kena virus~ ingat dapat lah on9 pakai broadband adik ai.. skali laptop plak jadik hitam legam.. kena virus..sob sob sob..

hari ni trus gi beraya umah kawan ai merangkap gi format laptop skali.. muehehe.. 2 in 1.. dapat jugak makan spegeti.. sedap wooo.. mekasih wa..

semalam petang ai dah selamat sampai kat shah alam.. tapi x dapat nak mula blogging lagi sebab laptop rosak.. so hari ni baru dapat mulakan siaran..

rindu nak melawat blog2 korang semua.. oklah.. nak sambung jalan2 ke blog korang plak..
tata..

sekian.. n3 kembali bersiaran


11 comments:

abah_izz said...

selamat kembali...kembali pada asal..jgn lupe lak jalan nk gie keje esok!...ha..ha2

Fieza79 said...

bagus la dh rindu nk berbloging...kita ni maseh mood suam2 kuku...

HaNTwO said...

wahhh lamenya akak cuti...jeles2...

fairuz n nani said...

hai sis....rindu sy x??hehe..

GaDis CoMeL said...

wowowwo.. orang dah start keja ari selasa lepas lagi tau.. blog time tu pun still sunyi sepi.. hehehe..

|| NaFiRaa || said...

abah_izz...
mekasih.. muahaha.. rasa cam ingat2 lupa dah nih~

|| NaFiRaa || said...

fieza...
hehehe.. mood raya x abes agi eh???

|| NaFiRaa || said...

Hantwo...
lamakan??? sonok sungguh skali skala dapat cuti lama!!

|| NaFiRaa || said...

fairus n nani..
mesti lah rindu!!! lama x dengar berita.. masing2 sibuk raya~

|| NaFiRaa || said...

Gadis Comel...
hehehhe.. tahun nih dapat cuti lama sket.. sonokkkkk sgt!!!

|| NaFiRaa || said...

Gadis Comel...
hehehhe.. tahun nih dapat cuti lama sket.. sonokkkkk sgt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...