Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 27, 2012

...Atas Permintaan Mama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis..

Hujung2 tahun nih mesti ramai yang senyum sampai telinga kan! kan!
orang gomen pon sama kannnnn~ jeles ai di situ~
ai tak de bonus hujung tahun.. huhuhu.. kalo ade rezeki tunggu Tahun Baru Cina nanti.. harap2 ade lah rezeki anak2 kan~

TAPI!! Tapiiiii!!! Tapiiiiiii!!!!! sambil kedip2 mata~
My Hubby dapat bonusssss.. wallah!! eh! syukur.
dapat lah tutup lubanghutang yang ade..hehehe

tapi, sebagai isteri mesti ade bahagian jugak kan! kan! bonusmu bonusku jua~ gittu lah kekdahnye kan.. muahahahaha.. 

Atas permintaan.. dan seperti biasa akan di tunaikan..
sayangggg abang~ eheee~

jom zoom menu ape jadik pilihan! kalo yang selalu baca blog nih mesti dah boleh teka~ sebab asik2 inilah yang KAMI oder.. hahaha.. habes dah ini yang feberet! yer dak?

Menu utama.. Kerapu stim limau.. sedap!

Sotong + udang goreng kunyit.
sedap tapi sikit.. len kali kena oder 1 pinggan udang dan 1 pinggan sotong.. hahaha.. tamak disitu~maaf..

Kerabu mangga.. feberet forever! 

sambal belancan.. datang tanpa di oder..
hehehe

Kami tanpa Anis.. dia kat tepi meja.. x muat dah nak nyelit..

sedang menikmati air jus orennye..
makan kali ini lebih tenang.. Delisha bagi kerjasama yang baik pada haritu..
dah lama rasanye tak makan kat luar ber4 camni.. tak reti nak handle 2 anak yang melasak nih.. sudahnye..bungkus makan kat rumah jer..
Alhamdulillah.. kali ini anak2 lebih pandai bawa diri.

Terima Kasih abang sebab belanja KAMI makan~
selalu pon abang jugak yang belanja kan~ hehehe
moga rezeki abang makin murah dan dilipat kali ganda lepas nih..amin~

Sekian.. Citer Makan2 KAMI.

P/s: Suami korang dapat bonus tak?? ade bahagian korang tak?? eheeeee..:P



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

25 comments:

zila norazila said...

sedap2 hidangan..mcm nk buat kerapu stim limau tue la..kecur pulak he eh:)

Eliss Mie said...

kak eliss baru kesini minggu lepas :p keh keh keh

prefer siakap stim halia.

Zura Zue said...

tumoang bonus suami..oraitlah tue...

ct cheery said...

wah best tu dah share bonus hehe

azi said...

Sedapnya......tapi pilihan akak kerabu mangga tu....memang suka makan masam-masam ni...

TeacherAzimah said...

Bonus mu bonus mu, bonus ku bonus ku hbs citer wakaakaka.... Untuk anak2 share. Itulah kami ;-)

ct rahani said...

sedapnya.. nak2 ikan kerapu stim tuh.. huhu.. sama la zura daku pun dh jarang makan luar.. x larat nk handle anak2.. baik tapau makan kt umah.. lg puas hati.. hehe..

daku pun tgh menunggu khabar gembira dr en hubby nih.. maklum la daku x de bonus.. sama cam zura.. klu ader rezeki CNY nti la.. :)

Aishah Jahirah said...

bonus...tetiba mata bersinar2...hahaa.amboi semua lauk pauk tu menyelerakan...sedap tu...:)

.:: Mrs Z ::. said...

sukala statement bonusmu bonusku jua tu..heheee... saye pon guna statement yg sama jugak sbb bonus sendiri abis bayo roadtax kete..heheee..

Daddy Ziyyad said...

Hahahahaha..saya nak try tiru la menu ni kalau gi kedai makan..ni kedai makan dkt dgn Carrefour Klang tu kan?

inazamri said...

asben akak lak bonus bulan januari nnt.30% for me hehehhe.

MRS. K said...

sedapnye ikan stim.. feberet tuh

maszmadi said...

hah dah boleh handle 2 orang anak, nampaknya boleh la tambah sorang lagi kak raa... haha

papa said...

Nani kite gi jeram pulok ye....

Nafira usof said...

papa..
abang~ ye ke nih?? bestnye.. dapat makan sotong besar!! sedappppp!
sayanggggg abang~ muashxx!

Hans said...

wah seronoknya makan satu family

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. Lya pon msh tgu bonus akhir thn.. Ter hold sbb bnjir kt kmn ni...
Biasa sambal blacan mmg dia akn bg free dgn hdangan kt kn

..::..aRe-Na..::.. said...

salam zuraaaaaa...hehehe,rindulah sgt nk mjenguk sini heheheee...........amboiii sakan dia sefamily aihhh....menu2 sume tuh sodap....hurmm klu dh mmg peberet tuh kan...mkn bkali2 on x pe kan...hehehheeee,betui2 bonusmu bnusku jua huahahahaaaaaaaaaaaaaaa....dh beso dah puteri2 berdua neh....makin chomeiiii3.....hehehheeeeeee

mamalieyna said...

Alhmdulillah ada rezki kan.yeaaa eina bonus hari ni..lalala..dhcek pun akaun..senyum sepnjg hari la ni..lalala...

Nens Collection said...

bestnyerrr...nk jugakkk!!
aku x lepas2 lg nk makan bersantai bertiga..asek duk mengejor anak teruna jek..hoho

Qashmere said...

Salam Kenal..

Menu semua ni kesukaan saya jugak. Comel anak awak tu..

Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

Blog Qashmere
Take Care Sis

Papa Mifz said...

wah makan besar yer...alhamdulillah....;)

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki :D

mama_saly said...

wah sedapnya steamboot tu... huwaa terliur sudah >,<

Sidratul Muntaha said...

aku?!
dpt bonus abis buat belanjan n jln2
ekeke..
bulan 1 ni dpat lagi buat bayo utang..
huhuhuh..
ade byk..
sama2 rasa la..
tpi semenya rezeki ank2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...