Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 13, 2012

...Pemenang GA FM Cameron Highland | Jom Tengok Siapa Yang Kena!!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Selamat Hari Khamis..

okeh.. pendekkan mukaddimah~
Hari ini nak umumkan 2 pemenang bertuah FM..
pemenang ai pilih guna Random.org..

Jom Tengok! siapa yang kena!!

peserta bertuah pertama adalahhhhhh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

No 8!

Tahniah dik!! 

Pemenang Bertuah ke 2 adalahhhhhhhh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

No 10!

tahniah Masz!

Tahniah buat 2 pemenang~ pada yang belom ade tuah.. jangan putus asa k~
InsyaAllah.. kalo ade rezeki, blog ini akan sentiasa memberi penghargaan kepada pembaca nye.. Terima Kasih buat semua sebab sudi joint GA ai yang simple nih..
sayang korang ketat2!

Kepada 2 pemenang di atas..
sila email kan Nama, alamat dan no h/p anda ke azuranafira@gmail.com

sekian.. n3 pengumuman pemenang!




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Norzie hany said...

Tahniah kepada pemenang.

Masya said...

Tahniah buat semua pemenang...

Myra Jay said...

Tahniah buat pemenang bertuah :D

ct cheery said...

eh!! cheery menang ke?hahaha..bertuahnyer badan..terima kasih sis..sayang sis ketat2x..muah :)

HaN WarreN said...

Apela malang nasib ni...asal join je mesti xde 1 pun sangkut...huhu

Nafira usof said...

Han..
bukan malang.. rezeki belom menyebelahi.. hehehehe..

Sidratul Muntaha said...

congrats to winnner.
ekke..
yang..
opkos la bonus.
dpt la jenjln CH..
:)
nak jumpa ko bln 1 la.
lps gaji
la ni tak dapat la..
komitment byk sgt

Eliss Mie said...

asyik pengalah ajer ni :p

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Tahniah semua yg lucky!!! Marya susah nak menang lucky draw tau! hehehehe

mamalieyna said...

waaah tahniah..best la dpt adiah ^_^

Cho Zila said...

tak menang tak menang.. takhniah untuk yang berjaya...

ct rahani said...

tahniah utk pemenang.. :)

Papa Mifz said...

oh PM kecewa...huhu

Zura Zue said...

tahniah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...