Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 14, 2012

... Fantastic Friday | Tudung Ke 2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat

Korang ingat tak dulu ai pernah citer pasal ai oder tudung ala2 tudung mahal.. tapi tak bape mahal sangat lah.. mahal sikit jer *pang sekali! belit2 cakap!

alaaaa... tudung nih haaaa..

Cerita Detail Kat SINI

setelah menyarung tudung nih.. terasa selesa plak.. sejuk jer.. pastu tengok plak mcm2 design tudung yang di upload oleh Teacher Azimah kat blog dia.. cantek2 semua!!

aduhaiiii... tergoda trus.. terus ngedeng2 kat My hubby nak oder lagi selai.. Alhamdulillah.. My hubby bagi!! yeahhhh~ sayang abang ketat2!!

Hasil dari oder ke 2..
cantek sangat2!!! bila parcel sampai jer ai terus bukak..
aduhai.. memang puas ati betol dengan tudung yang ai dapat..
oh yer~ kali ini pon Teacher Azimah pos bersama2 FM.Dari bandung lagi u..
sama macam oder tudung pertama dulu.. Teacher Azimah memang dari awal lagi dah berhajat nak hadiah FM bandung tuh.. so dah alang2 tu, pos ngan tudung skali.. 
Terima kasih Teacher Azimah..

FM bandung itu!
bertambah lagi koleksi FM dari luar negara! best2!!

Fresh dari oven! gojes x?? muahahahaha *pang sekali!
alaaa.. kasi can lah! hahhaha
dah lama x tempek gambar sendirik kat blog..

Kepada sesape yang berhajat nak carik tudung cam nih.. tapi Nak pilih sendirik nak kaler ape.. nak saiz cam ner (boleh request nak labuh) boleh hubungi Teacher Azimah.. 
semua detail pasal tudung nih ade kat blog Teacher Azimah.


sekian.. n3 tunjuk tudung + promote sekali!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

TeacherAzimah said...

hahaha tergelak kita baca entry zura ni haha...apapun terima kasih sgt2 utk promotion ni. sayang zura!

MRS. K said...

wahhh... padlepop lagi tu.. kalau fareeda nih memang hot kaler. orang jual rm250 pon ado!

SYANI said...

Amboi..amboi.. pakai tudung baru nampak!. Combination kaler yang cantik..

Myra Jay said...

Cantik..

Myra pun ada plan nak order jugak ;D

Eliss Mie said...

nanti email alamat eh :p

dan pilih fm berkenan kat blog ai tu.

cantik tudung, hr raya boleh la order.

inazamri said...

tingin gak nak pakai tudung camni.tp byk size s m je.akak nk yg L.thanks bg link tecer azimah tu.mana tau nak oder nnt senang la jugak

ct rahani said...

cantik tudung.. tuan tudung lg la cantik.. ngee.. :)

Daddy Ziyyad said...

Nice...tak la semahal dan perlu beratur panjanggggggggggggggggggg macam nak beli tudung Fareeda kan...hihihih

Papa Mifz said...

sekarang memang fesyen tudung berlapis lapis nih yer..?

azi said...

Amboi!!!cantiknya tuan blog bergaya dengan tudung baru....akak pun teringin..cantik warnanya...

Zura Zue said...

colourfull...:)

LYAfrina said...

mmg cantik...
tp lya mmg xde pon tudung ala2 fareeda ni.. blum tbuka HATI.. hehe

Sharidawati Shahrudin said...

lawanya awak pakai! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...