Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 19, 2015

...Efisyen Sangat Pon Susah Jugak...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan Aura yang hebat!

Tajuk n3 adalah di rujuk. muahahahaha
Lepas cuti bersalin nih rasukan RAJIN menerjah ke dalam diri.
habes semua sampah sarap kena buang.
semua keje yang tertangguh masa cuti bersalin haitu i dah settlekan.
semua resit2 claim big bos pon dah habes buat claim.
dokumen semua dah wat filing.

SUDAHNYEEEEEE.

meja terang benderang!
tray kosong!
trus menggelabah hari nih sebab x de keje nak buat.
kah kah kah kah kah.

kalo big boss lalu tengok meja kosong camnih habeslahhh.
mesti kena bahan jap lagi nih.
cepat2 i carik keje yang x bape nak keje.
asalkan meja nampak bizi dengan keje.
hahahhaha

korang pernah jadik camtuh??
Efisyen sangat sampai x de keje dah nak buat.

Rasanye layak kot dapat Anugerah Pekerja Cemerlang kan? Kan? Kan?

Sekian.. kesah pekerja cemerlang*pang!


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

SalbiahM said...

hehehe..bila takde kerja bosan la plak kan sis..

Bunda_nora said...

haha...sampai kena cari kene yer...buat2 sibuk...sipaya tak kantoi ngn boss...

norhidana miswan said...

pyh jgk ek... heheheh meja akak senitiasa ada keje... time nk cuti je akak kasi clear atas meja... kot2 ada org nk jagakan tmpt akak sementara akak takde kan

ct cheery said...

Hahaha..lawak lah Akak nih.mcm sy bos kuar ja buat2 sibok..padahal dari td main phone.keje dah siap nak buat pe lagikan. Td lagilah kantoi bergosip ngan Akak receptionist.. Aduyai parah.hah..xlama lagi dpt lah bonus tahunan banyak sikit kan Kak??hahahah

nor azman said...

Singgah petang..klu xada keje pun susah..ada keje pun susah..heheh

umi alya said...


Sebesar2 bilik akak, kalau masa stress, byk kerja, bersepah2 kiri kanan, mulalah cari itu x jumpa, cari ini x jumpa..

Kakzakie said...

Hihi... macam mana bersih dan licin pun tak pernahnya tak ada kerjalah Zura. Kalau tak ada kerja company tutuplah...:)

SYANI said...

Selalu sangat jadi camtu... memang bosan bila takde keje.. mengantuk usah cerita..hahaha

shark said...

perrrghhhhh power gila..
terang meja sampai seketoi habook pun tak dak..
aku tak penah jadi mcm ni sebab tak dak aura rajin macam hg wei..wahahahha
baguih2 kipidap babehh!!!

Delimasari said...

haaaa --- boleh relax sekejap

Masya said...

dulu opis lama salu mcm tu .. kerja tak banyak cpt habis.. pastu mengelupur kalau bos lalu rasa meja bersih.. cam bersalah sgt ....

hainom OKje said...

Ohh...mmg cemerlang sangat dah tu! Tahniah zura.
Kerja okje dulu, tray mmg tak boleh bersih cenggitu, ada saja backlognya....Nyampah mak tau.
Sebab sangkut paut dgn third party...

LYAfrina said...

OK LA TU..
TP KLO BOS ADA MATI KUTU LAH.. HEHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...