Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 13, 2015

...Pempes Anak Yang Murah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Selasa.
Moga Hari ini lebih baik. InsyaAllah.

Shopping ngan pompuan memang x dapat di pisahkan~ Ahaks
kini trend shopping on9 saja.
memang bahayaaaaa sangat!
lagi2 kalo ade on9 banking. hahahahaha*pang!

tapi.. bila jadik makgojes nih.
shopping lebih kepada barang2 anak dah.
tengok jugak barang untuk diri sendiri. tapi pejam mata rapat2 bila nampak bende yang berkenan tapi barang yang ade masih baik.
tapiiiii.. kadang2 tersasar jugakkkk.. muahahahhaha

masa tengah bukak fb haitu, nampak satu group mak2 share cara beli pempes murah kat Lazada. i pon try lah cuba nasib guna Code diskaun yg diberikan.
skali menjadik pulak!!!
trus tanya cinta boleh x i nak borong pempes. Cinta always kata OK jer.
laju lah bini dia buat payment kan. ahaks

dalam seminggu gak baru dapat pempes nih.
mungkin ramai yang beli kot.

RM69.30 untuk 3 packs pempes saiz M80 (mega pack)
jadiknye harga RM23.10 untuk 1 pack.
Delivery Charge FREE

setakat hari nih, anakda Amzar masih pakai pempes saiz S.
kiranye ini belian untuk stok lah nih.
tapi saiz S dh ngam2 dah dengan Amzar.
mungkin tak lama lagi kena tukar saiz M dah.

Sesiapa yang nak cuba nasib beli pempes dengan harga ni.
gi try kat lazada. guna code diskaun:

rock30

harap2 masih ade sale tuh.
itu jer lah nak share haini.
Sekian..

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

norhidana miswan said...

hehehhe itu bahaya shopping online... tp kalu utk anak2 gini ada kebaikan... takpe di benarkan...

aah mmg murah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bagus juga beli online ni Nafira jika dapat murah..
Boleh lah bloggers yg ada anak kecik guna pampes pi beli..
Akak anak2 semua dah besar :D

Fiza Rahman said...

Murah sangat tu.

fazidah anyah said...

Murah sgt3 nih...

fazidah anyah said...

Murah sgt3 nih...

aLyNnZ said...

murah sgt2 nihh..mmg berbaloi lar..thanks sharing

Zee Suhaini said...

berganda jimatnya tuh zura..
untung borong bebanyak terus..
kita dah lama bebas dari beli pempes..hhihii

Mama Myja said...

drypers je ker? brand lain ada x? hihik

hainom OKje said...

Mak lama dah tak memborong diapers jadinya tak tau harga diapers terkini, maklum ler lama tak de anak kecik hihii....Murah ke tu Zura?
Tak pe le....masa ada offer ni le mmg patutnya beli boleh berjimat!

LYAfrina said...

berbaloi-balaoi..time murah camnilah borong hbs2

Mummy Chubby said...

Mummy plak dah jatuh cinta ngan whoopee..wlpn size agak kecik tapi diapers ni agak lebar.so jarang tembus..harga pun murah la gak.

Elya Roza said...

tak pernah lagi beli barang dekat lazada..biasa beli kat Groupon je.kene try ni ehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...