Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 7, 2015

...Koleksi Pertama Beli Sendirik | Tupperware...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Moga hari ini lebih baik.. Amin~

N3 menunjuk2 haini. muahahah
*kecoh!!kahkahkah
Nak tunjuk nih jer pon.
koleksi pertama Tupperware yang i beli.
tapi belom bayar lagi. Amek adik i punye. hahahaha.

i nih bukan lah pengumpul tegar bekas2 brand Tupperware nih.
Tapi i memang teringin nak beli beberapa bekas dari Brand nih.
cam dlm gambar kat atas tuh, i nak bekas air dia jer sebenarnye. tapi nens(adik i) kata amik 2 trus senang nak kira bape rm.
kiranye kongsi beli lah lebih kurang.

Sekarang i tengah ushar bekas petak cam dlm gambar tuh.
tapi nak yang besar punye. yang muat letak susu tepung 1kg.
pastu nak 2 pcs
siapa yang jual Tupperware yang ade stok bekas tuh.
sila munculkan diri anda.
kalo boleh nak harga kawan2 jer. muahahahahahaha*gurau K.

okeh.. itu jer nak tunjuk2 haini.
Sekian..




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Sura Mohd said...

Hihi..kalau dah mula ..dari pertama..akan ada kedua..ketiga dan seterusnya..akak dah lama tak beli baru..dulu2 siap main kutu lagi.:)

norhidana miswan said...

hmmmm pasni ko msti akan ketagih utk kumpul beli n beli lg tupperware....

sbb aku pun dh tak muat kabinet nk simpan skrg nih... huhuhhuhu... asal kuar yg lawo je mule tak senang ddk

Kakzakie said...

Tupperware ni bagusnya tahan Zura
Kakak banyak tapi kebanyakkannya free sebab ada satu budak yg mengaji dengan kakak ibu dia dealer tupperware. Selalu hadiah free dia bagi kat kakak.

Daddy Ziyyad said...

Tupperware ni, alah membeli, menang memakai. Memang berkualiti.

Bunda_nora said...

Betul tu KZ tuperware ni tak rugi beli walaupun mahal...tahan lama dan tak mudah pecah, boleh harap lah kalau anak2 kecil mengguna nya..

Zura, kat rumah bunda ada jugak ...adik bunda dealer...

ct cheery said...

Dah kumpul Tupperware pulak hahha

uncle gedek said...

Daddy Z tu macam duta tapuware la pulak!

shark said...

power..
aku suka bekas tupperware ni..skang pon dok isi susu anak..bawak bekal anak dan isi air masak :)
material dia tebal actually..bagus lah kalau tanya aku tp harga pun bole tahan tebal jugak wakakkakakak ;p

Mama Myja said...

Jangan terjebak!!! nanti katagih. hahahah...

hainom OKje said...

Cantik jugak bekas tu.....
Okje pun bukan peminat tegar Tupperware ni. Dulu adalah jugak beli bekas 4 segi besar tinggi, buat bekas kuih tp penutup dia rosak dah reput jadi koyak gitu....

LYAfrina said...

lya x pnh beli lg..tp ade koleksi hdiah dr company n mama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...