Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 5, 2015

...Kesian Kat Diri Sendiri...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Alhamdulillah.. Hari ini mood semakin baik.

Setelah seminggu keje dgn jiwa di rumah.
Syukur.. minggu nih lebih baik. mood kerja sudah datang.
Anakda Amzar pon dah biasa dengan rutin baru dia. sudah pandai duduk dalam car sit.
sorang kakak akan duduk belakang jaga adik. gilir2 sebab masing2 berebut nak jaga adik kat belakang. :)

Setelah beberapa hari berperang kemas meja yang dah x nampak ruper meja nih.
alhamdulillah.. hari ni nampak lah ruper meja.
kelik i pon dah tegur.. 
"Kak.. baru nampak kemas meja Akak"
tengok! betapa teruknye meja i nih. dah 1 plastik hitam kena buang.. harus lah terang benderang kan.

Meja dah terang.. kita buat big boss punye claim plak. boss dah pokai gamaknye.
tengah taip2 claim dia.. skali tengok. 
eh eh.. bil dari LONDON. keji sangat gi melancong time i pantang. muahahahaha.
terus pening bab nak tukar nilai RM.
belek punye belek.. x jugak reti.
argghhh.. tanya boss kecik jer lah!!

Boss kecik cakap lah.. carik tukar ke British Pound.
i pon google lah.

Skali kuar.. Amek kau!!
Terus nak pitam.
Trus tanam dalam2 hasrat hati nak pi LONDON.

I rakyat marhen.. pergi Cameron Highland jer lah kalo nak rasa suhu sejuk.
CH pon sonok jugak.. boleh makan stoberi tanpa henti. cendawan celop tepong pon sodap. *tetiba jeles ngan adik i yang baru balik dari CH. 

Kalo x kenangkan bb Amzar yang kecik lagi. i dah ajak Cinta gi CH dah. hehehe
dah lama x pi holiday.

eh eh.. panjang pulak membebel haini.
padahal nak share pasal duit malaysia lawan duit london jer pon.
biasalah.. lepaskan gian. kekekeke

ok.. nak sambung wat keje plak.
sekian..




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

9 comments:

Kakzakie said...

Kalau buat conversion RM dgn negara luar sekarang ni jgn panik Zura
Kakak hari-hari dpt melihat penurunan RM makin parah dah sebab business sykt kakak kerja semua melibatkan matawang luar negara. sedih:(

shark said...

rakyat marhaen kata ko hahahha..
teruk matawang kita skang..
x pela rexeki pi melancong luaq negara nt adalah tu mana nak pi tau kan..;p

SYANI said...

Aku pun tak suka jenjalan time anak baby2 ni.. Dah besar sikit baru syok jenjalan.

norhidana miswan said...

itu baru cuti 2bln ek... kalu cuti 3bln tak tau lah rupe meja ko tuh ek... mau tikus pun blh bersarang heheehhehe....

ayoooo nk fengsan tgk tukaran duit tuh....

LYAfrina said...

FUHHHH...
dasyattttt...beza sgt2 tuh...

Daddy Ziyyad said...

Sejak RM jatuh, kalau nak convert ke GBP, memang ngeri!!!

Mama Myja said...

wah... seramnyer. hahaha

Fiza Rahman said...

Scarynya tgk amount lepas convert tu.

ct cheery said...

Wah..nak pitam nengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...